Reclame zonder sponsoring #3: Anotherview

Soms lijkt het wel alsof social media voor veel mensen een manier zijn om hun ongenoegen te uiten. Als je iets opzoekt kom je vaak vooral mensen hun negatieve ervaringen tegen. Ik weet niet goed hoe het komt maar mensen lijken minder snel geneigd om iets te delen wanneer alles verloopt zoals verwacht of wanneer een product hun verwachtingen overtreft en dat is jammer. Héél jammer zelfs. Daarom leek het me een fijn idee om hier wat gratis reclame te delen. Gewoon een aantal producten waar ik heel héél blij mee ben. Natuurlijk voel ik me vereerd wanneer ik iemands producten mag vertegenwoordigen maar in deze rubriek komen vooral producten aan bod die ik zelf heb besteld.

Anouk van Anotherview volg ik al een hele tijd op Instagram. Ik hou echt van haar illustraties en haar producten zijn één van de redenen waarom ik het zo jammer vind dat ik niet naar evenementen als YALFU en YALfest kan verdwijnselen. Ik zou het immers heel fijn vinden om haar producten aan te schaffen zonder verzendkosten te moeten betalen. Iets wat we waarschijnlijk allemaal heel fijn zouden vinden want dan kunnen we dat uitbespaarde geld aan extra prints en bookmarks spenderen. 🙂

Het probleem van Instagram is dat je steeds meer mooie producten ziet verschijnen. De verzendkosten konden me eerst nog wat tegenhouden vermits het me een beetje gek leek om één bladwijzer te bestellen. Maar Anouk bleef maar leuke ontwerpen uit haar hoed toveren en toen ze mijn favoriete background (die nog steeds op mijn gsm staat) in een andere vorm ging uitbrengen besloot ik dat het hoog tijd werd om een bestelling te plaatsen.

Deze Harry Potter en Beauty and the Beast bladwijzer moesten uiteraard sowieso in mijn digitale winkelmandje. Ze zijn super mooi en gedrukt op stevig karton. Ok, ze zijn wel wat groter dan ik gewoon ben bij een boekenlegger maar de prachtige illustraties maken dat helemaal goed.

Deze prachtige stoffen poster is echter mijn grote favoriet. Ik heb hem in pre-order besteld en het duurde even voor ik hem aan de muur kon bevestigen maar hij was dat wachten echt MEER dan waard. Ik word er nog steeds blij van wanneer ik hem zie. De print is vrij subtiel maar straalt desondanks de magie van Hogwarts uit en tja … ik denk dat jullie ondertussen wel weten dat ik er lichtjes verliefd op ben.

Anouk was zelfs zo lief om nog wat extra’s aan mijn bestelling toe te voegen doordat we ietsje langer moesten wachten. Ik zei eerder al dat de poster dat meer dan waard was dus deze extra’s voelden aan als onverwachtse pakjes. De sticker van een lezende Belle wil ik nog een keer omtoveren tot een magneet zodat ik hem kan blijven gebruiken en de illustratie van Newt bevat één van mijn favoriete quotes uit Fantastic Beasts.

Eentje waar ik mezelf af en toe moet aan herinneren wanneer ik weer eens begin te piekeren. Een handig en prachtig geheugensteuntje dus.

Ook deze leuke totebag vond ik terug tussen mijn bestelling. Echt de ideale totebag om mee naar de boekenwinkel te gaan vermits ik daar wel eens durf te vergeten hoe groot mijn TBR is.

Anouk maakt soms ook portretten op sommige boekige evenmenten in Nederland. Tot nu toe is het me nog steeds niet gelukt om zo’n event te bezoeken maar toen Anouk een tijdje terug op Instagram liet weten dat ze het portret-tekenen weer wat wilde opfrissen naar aanleiding van YALfest en dat ze daarom enkele ingestuurde foto’s wilde verwerken in portretten waagde ik mijn kans. Om vervolgens te ontdekken dat ik één van de gelukkigen was.

zwartraafje-me-insta

Ze baseerde bovenstaand portret op deze foto en ik vind het echt een leuk eindresultaat. Zo boeiend om te ontdekken hoe je eruit ziet in iemands individuele tekenstijl.

Op Insta:

De stoffen poster vormt een prachtige achtergrond voor dit gouden trio.

Deze leuke bookmark maakt het plaatje helemaal compleet.

Ik kreeg ook enkele Anotherview-producten cadeau van vriendinnen:

Zo stuurde Kwante me de leuke totebag met Hermione op

en kreeg ik van Annemieke deze leuke zomerse zeemeerminnen-kaart die perfect past bij mijn paarse zeemeerminnen-staart.

Etsy-shop:

Andere ontwerpen uit Anouk’s Etsy-shop die ik ook heel leuk vind zijn haar illustratie van Luna en een thestral, de kussenhoes met dezelfde print als de stoffen poster (wie wil er nu niet het Hogwarts-kasteel in zijn zetel plaatsen), zowel de Fox in Space als Dobby-bookmarks en haar Books turn Muggles into Wizards handlettering-print die perfect zou staan bovenop onze lage boekenkasten (zodat ik er iedere keer naar kan wijzen wanneer iemand me vraagt of ik niet al voldoende boeken heb)

 

16 gedachten over “Reclame zonder sponsoring #3: Anotherview”

  1. Ik heb hetzelfde probleem wanneer er weer een nieuwe illustratie op haar Instagram-account wordt gedeeld. Ze zijn er altijd zo mooi uit.

  1. Ik blijf het steeds boeiend vinden om te zien hoe iemand anders me voor zich ziet. Hoe je op basis van dezelfde persoon of foto zoveel verschillende portretten kan maken.

 1. Waauw, wat een mooie spulletjes allemaal! Echt een fijne tekenstijl. Die Hogwarts print is helemaal fantastisch!!!
  Oh, en je portret is echt zo mooi gelukt! Je ziet direct dat jij het bent 🙂

  1. Die Hogwarts print is echt mijn grote favoriet en het portret vind ik ook geweldig. Ze heeft echt een heel fijne tekenstijl.

 2. Oh, als die totebag van Hermione ooit nog leverbaar zou zijn, dan wil ik die onmiddellijk hebben!
  Al mijn favoriete dingen staan erop: de bibliotheek, Hermione en een kat!

  1. Dat is er echt eentje voor jou hé. Ik probeer het mee in het oog te houden. Wie weet komt hij nog een keer terug.

 3. Ze heeft echt zulke leuke dingen. Ik heb voor mijn amerikaanse vriendin van het jaar ook wat gekocht en voor haar verjaardag opgestuud. Ze houdt zo van harry potter en Anouks werk is perfect daarvoor.

  1. Oh, daar zal ze zeker blij mee zijn geweest. Hopelijk is alles goed aangekomen bij haar. Ik hou echt van hoe Anouks Hogwarts eruit ziet.

 4. Leuk portret! Alleen vind ik het soms jammer dat heel wat bloggers deze gebruiken als logo, want dan lijkt het wel veel van hetzelfde. Maar de bladwijzers vind ik wel de max, vooral die van Belle!

  1. Ah ja, als iedereen die portretten als profielfoto gaat gebruiken ga je Anouk haar tekenstijl inderdaad meteen overal herkennen.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.