Reclame zonder sponsoring #6: Studio Schatkist

Soms lijkt het wel alsof social media voor veel mensen een manier zijn om hun ongenoegen te uiten. Als je iets opzoekt kom je vaak vooral mensen hun negatieve ervaringen tegen. Ik weet niet goed hoe het komt maar mensen lijken minder snel geneigd om iets te delen wanneer alles verloopt zoals verwacht of wanneer een product hun verwachtingen overtreft en dat is jammer. Héél jammer zelfs. Daarom leek het me een fijn idee om hier wat gratis reclame te delen. Gewoon een aantal producten waar ik heel héél blij mee ben. Natuurlijk voel ik me vereerd wanneer ik iemands producten mag vertegenwoordigen maar in deze rubriek komen vooral producten aan bod die ik zelf heb besteld.

Dit keer geen boekgerelateerde zaken. Zelfs Harry Potter komt er niet aan te pas. Ok, misschien een klein beetje maar dat komt door mij. In deze blogpost wil ik echter wat reclame maken voor de producten van Studio Schatkist. Ik heb hen ontdekt toen ik tijdens de quarantaine nieuwe kaarten nodig had vermits ik plots nog meer post verstuurde dan anders. Tijdens mijn online zoektocht kwam ik op hun site terecht en de vrolijke ontwerpen die ik daar zag spraken me meteen aan.

De eerste keer wist ik me nog een beetje te bedwingen en bestelde ik enkel kaarten. Jaja, datgene dat ik nodig had en niets meer. Braaf hé.

De bubbelenvelop op zich was vrij eenvoudig maar deze sticker vrolijkte het pakket meteen op.

Niet alleen maken ze mooie ontwerpen, ze werken hun bestellingen ook mooi af. Zo kreeg ik ook al bestelde ik enkel kaarten een handgeschreven bedankkaart (daar scoor je bij mij sowieso al mee) en tien stickers cadeau als extraatje. Daarnaast zat er ook nog een extra kaart bij mijn bestelling. Zo voelt het uitpakken wel helemaal aan als een cadeautje.

De bestelde kaarten waren verpakt in een vrolijke stippen-envelop en werden zo nog eens extra beschermd. Nog meer pakjes-gevoel dus én geen enkele gedeukte kaart dankzij de bubbel-envelop.

Zoals ik eerder al vermelde zat ook hier een extraatje bij.

Ik bestelde tien verschillende kaarten en drie van hen kocht ik meteen in tweevoud omdat ik ze zo leuk vond. Het zal jullie waarschijnlijk niet verbazen dat dat de kaarten voor tealovers en fans van traditionele post zijn.

Die eerste keer wist ik me in te houden terwijl er eigenlijk nog een heel deel andere producten waren die me aanspraken. Maar toen kreeg ik dus een nieuwsbrief van Studio Schatkist waarin stond dat ze naar aanleiding van hun derde verjaardag een leuke actie organiseerden waarbij je iets extra kreeg afhankelijk van de prijs van je bestelling. Vanaf 10€ kreeg je twee gratis cadeaulabels naar keuze, vanaf 20€ kreeg je daarbovenop ook nog een A6 notablok dat je zelf mocht kiezen, … Tja, dit keer deed ik zelfs geen moeite om me in te houden en bestelde ik de producten die ik eigenlijk de vorige keer al had willen bestellen.

Mijn bestelling werd opnieuw mooi ingepakt én het eerste wat ik zag was

terug een handgeschreven bedankkaartje van Margriet en Renske.

Ditmaal beperkte ik me dus niet tot kaarten maar legde ik ook twee notablokken, een rolletje washi-tape en enkele ronde stickers in mijn winkelmandje. De twee cadeaulabels en het notablok met de paraplu kreeg ik er bovenop als cadeau.

Washitape voor thee-liefhebbers! Dan ben ik wel bereid om dat roze even door de vingers te zien.

Vermits er de voorbije maand meer op de post werd gedaan dan ooit tevoren besloot ik ook de kaartenvoorraad nog wat verder aan te vullen.

Huh, Liesbet … we hebben toch nog niets Harry Potter – gerelateerd gezien tot nu toe?

Talitha wel hoor. Die weet al dat The Chosen One wel héél speciaal is. 😉

Ook bij deze blogpost werd ik niet gesponsord. Ik vind de vrolijke woordgrappen en illustraties gewoon super leuk én zeker de voorbije weken konden we allemaal wel wat post gebruiken die in staat was om ons op te vrolijken.

Naast de producten die je hier al kon zien kan je bij hen ook terecht voor zeepjes in een cadeauverpakking, inpakpapier, grotere notablokken en scheurblokken met spelletjes zoals Galgje.

Deze webshops kwamen eerder al aan bod:

Till & Dill
Katie Abey
AnotherView
Fable & Black
Oktoberdots

6 gedachten over “Reclame zonder sponsoring #6: Studio Schatkist”

    1. Dat leuke thee-kaartje dat ik je een tijdje geleden heb toegestuurd was ook eentje van hen. Ze hebben er twee soorten, maar ook een notitieblokje, washi-tape en stickers. Die ga jij als mede-theeliefhebber waarschijnlijk even leuk vinden als ik.

    1. Ik vind ze zo vrolijk. Deze week kreeg ik zelf één van hun kaartjes toegestuurd van Fieke en dat toverde meteen een glimlach op mijn gezicht.

  1. Oh, wat fijn dat je er een blogpost over schrijft! Dankzij jou plaatse ik ook een bestelling :-).
    Helaas was de thee-washitape uitverkocht, maar dat is dan weer een reden om nog eens een volgende bestelling te plaatsen natuurlijk.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.