Reclame zonder sponsoring #5 : Oktoberdots

Soms lijkt het wel alsof social media voor veel mensen een manier zijn om hun ongenoegen te uiten. Als je iets opzoekt kom je vaak vooral mensen hun negatieve ervaringen tegen. Ik weet niet goed hoe het komt maar mensen lijken minder snel geneigd om iets te delen wanneer alles verloopt zoals verwacht of wanneer een product hun verwachtingen overtreft en dat is jammer. Héél jammer zelfs. Daarom leek het me een fijn idee om hier wat gratis reclame te delen. Gewoon een aantal producten waar ik heel héél blij mee ben. Natuurlijk voel ik me vereerd wanneer ik iemands producten mag vertegenwoordigen maar in deze rubriek komen vooral producten aan bod die ik zelf heb besteld.

Doorgaans zit er wat meer tijd tussen twee van deze blogposts maar vermits mijn lichaam het behoorlijk uithing bij de start van het nieuwe jaar bestelde ik een aantal troostpakjes voor mezelf en die wil ik graag met jullie delen.

Ik hoop er later nog enkele leukere foto’s van te maken maar daar heb ik tot nu toe nog niet de fut voor gevonden. Misschien vervang ik ze wel nadat ik er wel aan toe ben gekomen. Wie geen geduld heeft raad ik aan om het Instagram account van Oktoberdots te bezoeken vermits ze zelf regelmatig mooie foto’s van haar eigen ontwerpen deelt.

Eerder bestelde ik al wat producten bij Oktoberdots

Ik ben nog steeds heel blij met de Harry Potter adres-stickers. Ik ben er nogal spaarzaam mee maar mede-Potterheads zouden wel eens zo’n sticker op hun envelop kunnen terugvinden wanneer ik hen een brief of kaart toestuur. Ook die zwart/wit kaarten zijn nog steeds favorieten van me.

Voor deze magische bladwijzers telt die omschrijving ook. Doorgaans ben ik geen fan van goud en glitters maar bij deze serie zijn ze echt een pluspunt.

In het verleden mocht ik ook een keertje de producten van Oktoberdots vertegenwoordigen op Instagram. Wat ik toen uitkoos kan je in deze blogpost terugvinden maar sindsdien ben ik er zaken blijven bestellen zoals je op bovenstaande en onderstaande foto’s kan zien.

Een van de zaken die ik leuk vind aan een Oktoberdots-bestelling is hoe mooi ze wordt afgewerkt. Zo wordt je bestelling mooi ingepakt en zit er meestal ook nog iets extra bij. In dit geval was dat deze Care of Magic Creatures – bladwijzer.

Dit keer bestelde ik in totaal 8 nieuwe bladwijzers. De volledige set van deze serie waarbij elke kast een ander vak vertegenwoordigd dat op Hogwarts wordt gegeven. Van links naar rechts: Herbology, Care of Magical Creatures, Potions en Divination.

Ik hou echt van de vele details die in deze bladwijzers verwerkt zijn.

Prachtig toch … probeer daar maar eens aan te weerstaan wanneer je zowel van boeken(kasten), als bladwijzers én Harry Potter houdt.

Daarnaast bestelde ik ook enkele van de bladwijzers die de Hogwarts-huizen vertegenwoordigen en nee, ik heb niets tegen Slytherin maar ik besloot Hufflepuff tweemaal te bestellen zodat ik een vriendin kon verrassen (én verwelkomen) die een tijdje terug ontdekte dat ze in Hufflepuff zit in plaats van Ravenclaw.

Ik kan me voorstellen dat dat even wennen is wanneer je jarenlang gedacht hebt dat je in Ravenclaw thuishoorde maar geen paniek want kijk … we hebben cookies

én thee!

Enkele foto’s die ik eerder al deelde op Instagram …

Deze webshops kwamen eerder al aan bod:

Till & Dill
Katie Abey
AnotherView
Fable & Black

8 gedachten over “Reclame zonder sponsoring #5 : Oktoberdots”

 1. Mooie webshop! En wat een mooie ontwerpen allemaal. Die gouden bladwijzers zijn prachtig inderdaad. Ik vind het ook een heel mooi initiatief dat je ze zelf in de bloemetjes zet. Daar zullen de eigenaars van al die webshops wel heel blij mee zijn!

  1. Geen flauw idee eigenlijk of Babet dit te zien zal krijgen maar ik ben heel tevreden van deze producten en vind de ontwerpen super mooi dus vond ik dat ze een plaatsje in deze rubriek verdienden. Een tijdje terug ben ik ook heel erg verschoten van hoe goed de klantenservice was in een bepaalde winkelketen en dan vertel ik dat ook graag voort. Ik kreeg namelijk een cadeautje met kerst, ontdekte pas een twee à drietal weken later dat dat beschadigd was en had (zonder veel hoop) een mailtje gestuurd naar Shop for Geek (die van Gent) om de situatie uit te leggen en te vragen of dat nog verholpen kon worden en daar werd meteen op gereageerd. Met eerst een verontschuldiging omdat ze die beschadiging door de drukte van de feestdagen over het hoofd hadden gezien en vervolgens een gratis vervang-exemplaar. Bovendien mocht ik het beschadigd exemplaar houden omdat ze daar niets mee konden doen. Dus nu heb ik een goede brooddoos én een beschadigde waarin ik al mijn stickers en washitape van Harry Potter in kan bewaren.

 2. Zo’n mooie bladwijzers!!! Eigenlijk feitelijk pas ik beter in Ravenclaw maar ik hou meer van Slytherin. Hoe kun je eigenlijk zeker weten bij welk huis je hoort?

  Ik ga de website eens bekijken.

  1. Hey Sofie! Ik kan niet meteen de test terugvinden die ik zelf heb gedaan maar ook bij deze kan je bepalen in welk Hogwarts-huis je thuishoort en hoeveel procent van de overige huizen in je terug te vinden zijn. De vragen lijken me hetzelfde dan die van de test die ik zelf heb ingevuld. Ik vind deze het interessantste omdat je nu eenmaal niet 100% in één vakje ingedeeld kan worden en de resultaten van deze test bevestigen dat. Laat je me je resultaat weten? https://wizardmore.com/sorting-hat-x/

   1. Toffe test!!! 🙂 Slytherin was bijna altijd aan top, soms eens Ravenclaw… Maar het eindresultaat is:
    37% Slytherin
    31% Ravenclaw
    19% Gryffindor
    13% Hufflepuff
    Dus mijn gedacht klopte wel 🙂

    1. Oh, die liggen inderdaad mooi bij elkaar. Bij mij zijn de verschillen vrij groot. Ik behaalde 54% Hufflepuff, 22% Ravenclaw, 18% Gryffindor en 6% Slytherin. Maar ik denk wel dat die resultaten kunnen wisselen afhankelijk van hoe je je voelt op het moment waarop je de test invult.

     1. Je bent duidelijk hufflepuff 🙂 Ik het minste. Maar als ik de omschrijvingen lees, klopt die test ook bij me vind ik. Al leunt het dan iets dichter bij Ravenclaw aan. Er zijn ook theorieën dat je bv bij Slytherclaw of Ravenin kunt horen. Dus dat klopt ook 🙂
      Er is ergens ook schemaatje die al die subhuizen associeert met je MBTI en ook daar klopt het dat ik bij Slytherclaw hoor 🙂

     2. Dat schema ben ik nog niet tegengekomen maar het klopt wel dat ik voornamelijk Hufflepuff en Ravenclaw in mezelf herken. Maar eigenlijk vind ik het net mooi dat ik naast Hufflepuff en Huffleclaw gewoon van alle vier de huizen een beetje in me heb.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.