Reclame zonder sponsoring #4: Fable & Black. Plus nog een beetje meer

Ik probeer dan wel telkens een positieve instelling te behouden maar mijn lichaam zorgt er regelmatig voor dat dat een heuse uitdaging is. De laatste jaren word ik er steeds beter in om mezelf op zo’n moment te troosten en de voorbij weken liep dat misschien een heel klein beetje uit de hand toen mijn lichaam besloot om voor nog wat meer pijnklachten te zorgen en vervolgens niet (voldoende) te reageren op de medicatie die de dokter voorschreef.

Dus besloot ik mezelf het één en ander voor te schrijven dat WEL helpt. Ok, misschien niet bij hoe ik me fysiek voel maar het zorgt er wel voor dat ik een pak vrolijker werd. Mezelf troosten … ik kan dat!

Een bijkomend pluspunt is het feit dat dit me meteen wat nieuw materiaal oplevert voor een nieuwe Reclame zonder Sponsoring post. Want ik vind het nog steeds heel belangrijk om wat positieve aandacht te besteden aan producten die ik fijn vind. Producten die ik niet gratis kreeg toegezonden maar zelf kocht. Deze post levert me dus niets op naast het feit dat het veel fijner is om positieve zaken te delen dan negatieve.

De webshop van Fable & Black leerde ik een tijdje terug kennen toen ik via Pinterest een prachtig lichtblauw notitieblok tegenkwam met daarop de Timeturner. Ik voegde het product toe aan mijn wishlist voor de swapacties waar ik meermaals per jaar aan deelneem en bleef er vervolgens van dromen.

Het zag er immers prachtig uit én ik heb een zwak voor zowel Harry Potter als stationary dus tja … Toen het nieuwe jaar duidelijk maakte dat mijn lichaam geen plannen had om zich beter te gaan gedragen besloot ik dat ik dat mooie notitieblok mocht bestellen.

Zoals je kan zin beperkte ik me niet tot dat ene product. Dat leek me een beetje zonde gezien de verzendkosten die er bij kwamen. Al moet ik zeggen dat deze verzendkosten beter meevielen dan verwacht.

Het leuke van zo’n zelfstandige webshops is dat ze vaak nog iets extra aan je bestelling toevoegen om je te bedanken voor je bestelling. Zo kreeg ik een visitekaartje en bladwijzer met daarop reclame voor Fable & Black maar ook een kaart met een leuke Luna-quote en een bladwijzer die ik uit mijn mandje had verwijderd vermits ik me toch een beetje wilde inhouden. Lucky me!

Geef nu toe … hij ziet er toch prachtig uit hé. Zo mooi dat ik het vrijwel zonde vind om hem als notitieblok te gebruiken. De kans is dus groot dat ik de bladzijden als briefpapier ga beschrijven. Ik bestelde het notitieblok trouwens meteen tweemaal zodat ik er zeker een tijdje mee zou toekomen.

Tijdens het bekijken van de webshop ontdekte ik dat er ook een bladwijzer is gemaakt met die mooie illustratie. Die kwam dus ook in mijn mandje terecht al vermoed ik dat ik meer dan drie keer ga moeten draaien vooraleer ik al mijn ongelezen boeken heb gelezen. De bladwijzer is langs beide zijden bedrukt op stevig karton. Hij ziet er dus niet enkel mooi uit hij is ook van goede kwaliteit.

Voor ik mijn bestelling plaatste voegde ik ook nog deze kerstkaart toe. Misschien een beetje gek vermits de feestdagen net achter de rug waren maar ik vond deze heel mooi afgewerkt en het blijft nu eenmaal een leuke quote … “One can never have enough socks. Another christmas has come and gone and I didn’t get a single pair. People will insist on giving me books.”  Dobby is duidelijk niet de enige die van sokken houdt. 🙂

Ik zal maar meteen toegeven dat dit niet het enige troostpakje was dat ik voor mezelf kocht. Het was dan ook een dubbele ontsteking en het duurde super lang vooraleer ze volledig weg was. Als ze al helemaal weg is want dat betwijfel ik eigenlijk nog steeds. Om maar te zeggen dat wat extra troost heel welkom was.

Daarnaast bestelde ik via Etsy dus ook deze mooi uitgewerkte Quibbler van DaderMovieProps.

Via AliExpress kocht ik een mooie pin om mijn Hogwarts-huis ook op een iets subtielere manier te kunnen delen. Een Hogwarts-snijvorm om nog meer kaarten te kunnen knutselen en leuke Harry Potter stickers om mijn bullet journal mee op te vrolijken. Misschien moet ik dit jaar ook nog eens een blogpost met Ali-aanwinsten inplannen zodat jullie die leuke spulletjes kunnen vinden zonder er eerst een eeuwigheid naar te moeten zoeken door middel van onmogelijke zoektermen.

Ik plaatste ook een bestelling bij Oktoberdots. Ondertussen is die hier ook aangekomen dus binnenkort ga ik daar  ook een Reclame zonder sponsoring post rond uitwerken.

 

7 gedachten over “Reclame zonder sponsoring #4: Fable & Black. Plus nog een beetje meer”

  1. Jammer dat er zo’n onfijne aanleiding voor was 🙁 maar wat een gezellige en leuke dingetjes heb je verzameld! Ik stem vóór een Ali-aanwinst-post, want het is daar soms heel hard zoeken naar het bos tussen de bomen, én het is leuk om de mooie vondsten te zien.

    1. Ah, dat is goed om te weten. Je kan daar inderdaad heel veel tijd kwijtspelen vooraleer je datgene vindt waar je naar op zoek was. Binnenkort probeer ik nog eens een nieuwe Ali-post in te plannen.

    1. Ik moest al eventjes denken over wat ik je nu weer juist had toegestuurd. Met die pin ben ik echt super blij. Die heb ik vandaag opnieuw aan. Gek eigenlijk hé hoe bepaalde kleding er voor kan zorgen dat je je wat beter voelt. Bij mij zijn dat mijn HP-gerelateerde zaken dus ik loop hier vandaag met een gele cardigan, gele riem, die Hufflepuff pin én Hufflepuff sokken rond.

        1. Blij dat ik niet de enige ben die zich beter voelt in haar Hogwarts-huis kleuren. Ik heb het nog niet gezien, maar mocht ik zo’n schattige slangenpin tegenkomen dan laat ik het je zeker weten.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.