2017: Shelfies #4

18 juni 2015. Zo lang is het geleden sinds ik jullie de inhoud van mijn boekenkast toonde via een reeks blogposts die de toepasselijk naam Shelfies kregen. Enkele maanden geleden wilde ik jullie opnieuw een blik in mijn mini-bibliotheek tonen. Oorspronnkelijk dacht ik dat via enkele vlogs te doen maar het werd me al snel duidelijk dat ik me meer thuis voel achter het klavier dan voor de camera. Het akwardness-gehalte is dan plots ook een pak lager en ik voel me een pak comfortabeler.

Ik heb dus geen vlogs in petto voor jullie maar wel een heel deel foto’s. Vermits het om meerdere boekenkasten gaat heb ik het opnieuw opgesplitst in enkele blogposts. En ja er is wel het een en het ander veranderd. Zo zijn er heel wat boeken weg, en werden de daardoor vrijgekomen plekjes al snel weer opgevuld door nieuw leesmateriaal. Mijn bibliotheek is ook een beetje een fandom-museum geworden. Kijk maar even mee …

Ahum, de boeken die ik jaren geleden ‘per ongeluk’ won maar nog steeds niet las. Wie weet komt daar dit jaar verandering in nu ik zoveel mogelijk eigen boeken probeer te lezen.

Het Paranormal Romance genre leerde ik kennen dankzij de Twilight-saga en de Southern Vampire Mysteries van Charlaine Harris. Het zijn dezee boeken waar de serie True Blood werd op gebaseerd. Nu ja, het eerste seizoen alleszins vervolgens werd er steeds meer van het verhaal afgeweken maar tot mijn grote verbazing vond ik dat niet zo erg.

Ik ben nog steeds super blij dat dit plaatje nu eindelijk klopt. Grote Hagrid, kleine Dobby. Zelfs McGonagall staat er ondertussen bij. Ik vond echt dat er van haar ook een Funko moest verschijnen.

Deze plank bevat op Lost in a book na uitsluitend paranormal romance. Eigenlijk was dit mijn Nalini Singh & Kresley Cole plank tot ik de prachtige cover van Jennifer Donnelly mooi in het zicht wilde zetten.

Tja, ik hou nu eenmaal van paranormal romance. Hier kan je boeken terugvinden van Jeaniene Frost, Sylvia Day, Amelia Hutchins, Karen Marie Moning, Gena Showalter, Suzanne McLeod en Ilona Andrews. Die laatste én de boeken van Karen Marie Moning beschouw ik tot nu toe eerder als Urban boeken maar ik heb van elke serie nog maar drie boeken gelezen.

What can I say … Ik hou van de boeken van deze schrijfster. Eigenlijk lees ik die van haar zelfs liever dan de boeken van Lara Adrian. Het was echter een beetje tetrissen vooraleer ik kon leven met de inrichting van deze plank. Al die verschillende formaten zijn zo ergerlijk.

We zijn al weer bij de laatste foto van deze Shelfies aangekomen. Hier zijn heel veel Boekenfestijn -en tweedehandse koopjes terug te vinden. Via Emmy ontdekte ik al dat Poison Heart eigenlijk in de thrillerkast thuis hoort maar ik heb hem nog steeds niet verplaatst. Verder zijn er ook heel wat boeken van Kim Harrison terug te vinden. Enkele van Rachel Caine en Colleen Gleason en verder vooral heel veel losse delen en enkele standalones.

4 gedachten over “2017: Shelfies #4”

  1. De boeken van het rad des tijds zijn best wel goede high fantasy boeken. Ik ben tot boek 5 geraakt. Ooit lees ik de hele serie uit maar dat gaat nog even duren 🙂 Toffe shelfies heb je!

  2. Per ongeluk gewonnen? Haha. Daar moest ik dus heel hard om lachten toen ik dat las. Ik kijk heel vaak naar die serie maar kan het echt niet opbrengen om ze te kopen ook al hoor ik er wel goede dingen over.

    Leuk om je andere boeken zo te zien. 😀

    1. Tja, ik kan dat dus. Blijkbaar kan ik het zelfs nog beter. Ik vond het op zich al straf dat ik de hoofdprijs won terwijl ik meedeed voor een troostprijs maar dit jaar won ik zelfs twee gesigneerde boeken zonder dat ik aan een wedstrijd meedeed. Ik ben benieuwd met wat voor prijs ik dat record nog ga kunnen verbreken. 😉

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.