Aanwinsten April 2017

Eigenlijk had ik verwacht dat mijn boekenbuit van deze maand groter zou zijn. Ik ging immers op één dag naar drie verschillende kringloopwinkels én bezocht het Boekenfestijn in Mechelen. Jammer genoeg viel de opbrengst van beide dagen nogal tegen. Vooral het aanbod van het Boekenfestijn stelde me erg teleur. Als gevolg hiervan heb ik na thuiskomst mijn wenslijstje wat korter gemaakt door middel van een bezoekje aan The Book Depository en Amazon. Die levering zal waarschijnlijk pas in mei aankomen dus de volgende Aanwinsten-post wordt weer wat uitvoeriger.

Recensieboeken:

Gouden zoon – Pierce Brown

Bij zonsondergang – Nora Roberts

Jamie  in 30 minuten – Jamie Oliver

Hof van mist en woede – Sarah J.Maas

Een gestolen kus – Bella Andre

Eigen aanwinsten:

Matilda – Roald Dahl

Vergeet niet te leven – Maeve Binchy

Het boek van Maeve Binchy had ik eigenlijk al, maar dan in een heel oude editie die half uit elkaar viel. Daarom kon ik het niet laten om dit exemplaar ter vervanging te kopen.

4 gedachten over “Aanwinsten April 2017”

    1. Ik heb tot nu toe enkel het menu kunnen uitproberen dat in mijn recensie aan bod kwam. Hopelijk kan ik er binnenkort nog wat van uittesten.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.