Full of Colours #7

fullofcoloursOndertussen is het al weer even geleden sinds de laatste Full of Colours-post. Nu ja, ‘even’ – zeg maar meer dan twee maanden geleden. Stilletjes aan zijn de meeste kleuren al langsgekomen. Zo kleurde het startschot rood en passeerden vervolgens ook roos, blauw, groen, oranje én geel. Dit keer heb ik er voor gekozen om de boeken met een witte rug uit de kast te halen.

De kookboeken, strips en non-fictie boeken mochten echter blijven staan. Ik heb me dit keer beperkt tot fictieboeken. Ondanks dat selectief zijn kreeg ik toch nog een vrij groot aantal bij elkaar gesprokkeld.

20150707_131657

Auteurs als Maeve Binchy en Katie Fforde zijn daar grotendeels voor verantwoordelijk. Eigenlijk hou ik wel van de sobere covers die de boeken van Katie Fforde sieren, al worden de nieuwe uitgaven door een ander cover-onwerp omhuld. 🙁

20150707_132451

20150707_132130

20150707_131815De foto’s zijn normaal groot genoeg om de titels en auteurs te kunnen lezen. De volgende boeken vermeld ik toch nog eventjes omdat je van hen ook een recensie kan terugvinden …

Het boek des levens – Deborah Harkness

Between the lines – Jodi Piccoult & Samantha van Leer

Ik geef me over – Jennifer Probst

Alien in the house – Gini Koch

Schittering van de zon – Nora Roberts

Tranen van de maan – Nora Roberts

Hart van de zee – Nora Roberts

Starters – Lissa Price

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.