Full of Colours #6

fullofcoloursIk durf de zin ‘Daar zal ik er wel niet veel van hebben zeker’ niet meer denken, laat staan uitspreken. Toch werd het stilletjes aan weer eens tijd om in de boekenkast te duiken om naar geschikte boeken op zoek te gaan voor deze zesde editie van Full of Colours. Rood was de allereerste kleur die aanbod kwam in deze rubriek. Vervolgens kwamen ook roos, blauw, groen én oranje aan de beurt. Dit keer heb ik voor geel gekozen en ja hoor, ook daar vond ik er best wel wat van terug in de Billy-kasten.

gele-boeken-stapelOok dit keer bleken het er nog vrij veel te zijn. Vooral bij de roze boeken was dit een verrassing, maar ook van gele boeken dacht ik er minder in mijn bezit te hebben.

Exact hetzelfde aantal dan bij de vorige editie. Alleen merk ik nu op dat ‘Bridget Jones’ Diary’ volgens mij mee eerder reeds tussen de oranje boeken verscheen.  Die zullen we dus maar braaf niet meetellen en dat betekent dat ik met 17 gele boeken een nieuwe ‘laagste’ aantal heb bij deze terugkerende kleurenselectie.

20150411_101912

Op het eerste gezicht – Bella Andre
Eve of Destruction – S.J.Day
Claire – Lara Adrian
Jenna – Lara Adrian

gele-boeken-2

De foto’s zijn normaal groot genoeg om de titels te kunnen achterhalen. Daarom heb ik enkel de titels genoteerd waarvan je een recensie kan terugvinden op de blog.

2 gedachten over “Full of Colours #6”

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.