Full of Colours #5

fullofcoloursOranje? Daar zal ik er wel niet veel van hebben zeker. Het is alleszins een kleurtje dat nog niet aan bod kwam in deze Full of Colours-rubriek waarbij ik in mijn boekenkasten ga rondsnuffelen op zoek naar boeken in een specifieke kleur. Rood kwam het eerste aan bod in deze categorie. Vervolgens passeerden ook roos, blauw én groen. Dit keer is het dus de beurt aan het vrolijke oranje. Een kleurtje waarvan ik dacht dat het niet vaak voorkwam in mijn collectie. Maar ja, dat dacht ik ook over de roze boeken …

20150221_142710Ook dit keer schrok ik toch wel van het aantal. Het zijn er niet superveel, maar wel meer dan ik had verwacht. Net als de vorige keren heb ik ook nu gekeken naar de kleur van de rug van het boek. De covers bevatten dus vaak weinig of geen oranje-tinten.

 

 

oranjeboeken2

20150221_143027

De foto’s zijn normaal groot genoeg om de titels en auteurs te kunnen lezen. Deze drie volgende boeken vermeld ik toch nog eventjes omdat je van hen ook een recensie kan terugvinden …

Kom bij me – Rachel Gibson

Dit schenk ik jou – Iris Johansen

Zijderups – Robert Galbraith

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.