2016 in lijstjes: 4 x Top 3

Ik hou ervan om aan het begin van een nieuw jaar terug te blikken naar wat achter me ligt. Tja, ondanks de uitspraak die zegt dat je in het heden moet leven, vind ik het nu eenmaal leuk om af en toe ook eens om te kijken. Januari is op Zwartraafje dan ook traditioneel een maand vol lijstjes én cijfertjes. Dit keer toon ik jullie niet één lange lijst maar 4 korte lijstjes. Oftewel de ‘maak-het-jezelf-maar-extreem-moeilijk-door-je-te-beperken-tot-drie-favorieten’-variant.

Romantische verhalen:

 Er was eens een miljonair – Jessica Clare (Miljonairsclub #4)
Liefde in de steigers – Jill Shalvis (Lucky Harbor #1-)
Verzamel de liefde – Bart Moeyaert (gedichtenbundel)

Thrillers:

De obsessie – Nora Roberts
Inkt en bloed – Lisa Unger
Explosief vermoord – J.D.Robb

Mooiste covers:

Tienduizend hemels boven jou – Claudia Gray – Firebird #2
De horlogemaker van Londen – Natasha Pulley
Fantastic Beasts and where to find them

Kookboeken:

Snelle klassiekers met een twist – Brenda Hoff
Delicious. Feel Good Food
  Super Food voor Familie en vrienden

2 gedachten over “2016 in lijstjes: 4 x Top 3”

  1. Heerlijke lijstjes! Geeft me weer wat inspiratie, haha. Ik heb trouwens altijd dat mijn oog valt op mooie omslagen. Ik zag laatst een hele mooie uitgave liggen van Resolution (A.N. Wilson), maar helaas had ik geen geld bij me. Dat zijn pijnlijke momenten.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.