Screenshots tonen aan dat … #2

… ik een licht stalkerig trekje heb? Dat is waarschijnlijk jullie eerste gedacht tijdens het bekijken van sommige van deze screenshots. Nu denk ik wel dat ik dat kan ontkennen maar ik begrijp ergens wel dat dat jullie reactie zou zijn. Het zijn trouwens ook grotendeels screenshots van tweets en reacties die je in dit lijstje kan terugvinden en elk van hen toont iets aan …

De eerste keer dat ik een blogpost vol met screenshots samenstelde vond ik het heel leuk om al die grappige én vaak herkenbare stukjes opnieuw te lezen. Af en toe maak ik al glimlachend een screenshot én beetje bij beetje groeit die verzameling aan. Gelukkig leken jullie het zelf ook leuk te vinden dus komen er vandaag opnieuw enkele aan bod. Sommige al wat ouder dan de andere …

Deze bijvoorbeeld waarin ik de Ravenjongens van Maggie Stiefvater ver achter me laat en meteen plannen kreeg om een Ravensekte op te starten met bijhorende tattoo.

Afvallen zal me waarschijnlijk nooit goed afgaan zolang ik zo goed blijf in het bedenken van excuses. Al een geluk vond Vanessa mijn logica niet al te ver gezocht.

Wanneer je als mede theeleut -en boekenfan perfect begrijpt waarom grote bekers veel handiger zijn in plaats van kleine kopjes.

ik denk dat de mensen doorhebben dat ik een Potterhead ben, af en toe krijg ik dit soort posts op mijn tijdlijn en dan zit ik steeds meteen te grijnzen.

Reacties waarin we elkaar steun bieden wanneer er plots schuldgevoelens opduiken bij een gigantische kringloophaul. Die zijn dus echt niet nodig. Sommige koopjes kan én mag je nu eenmaal niet laten staan. Anders voelen die boeken zich ontzettend afgewezen. Jaja, boeken hebben ook gevoelens!

Ik plaats niet uitsluitend uitvoerige reacties soms zijn ze gewoon ook een beetje gek. Bijvoorbeeld wanneer iemand met Harry Potter lacht en ik vervolgens een deftig excuus eis 😉

Knuffels uitwisselen is er tot nu toe nog steeds niet van gekomen … hartjes zijn er ondertussen echter al wel per post verzonden. Via de tradtionele post zelfs. Die vorm van correspondentie waar je een paar dagen op moet wachten. Alsof je een verschrikkelijk trage wifi-verbinding hebt. 😉

Waarin twee fans samen afzien tijdens het lange wachten op de film van Beauty & the Beast.

Een niet al te subtiele suggesties aan het adres van Joost én ook een klein beetje aan dat van Emmy.

Er is echt voor elke gelegenheid de juiste SPN-gif of screenshot te vinden. Bijvoorbeeld om Emmy te troosten. Volgens mij kan je daar zelfs een heel eigen taaltje mee ontwikkelen. Mijn visueel taaltje zou dan hoofdzakelijk uit screenshots en gifs van  Supernatural en Harry Potter bestaan met enkele aanvullende dialecten van series als Charmed, Outlander en The Big Bang Theory bestaan.

Ik niet de enige ben die met de meest zotte dingen moet lachen. Dankzij Lisa ontdek zit ik nog al vaak glimlachend achter de laptop

Ha, ik ben toch maar mooi Marcia’s favoriete droid (Hé, Marcia! Denk je ook niet dat dit vrij gek gaat overkomen op de mensen die niet weten waar we het de dag voordien over hadden? 😉 )

6 gedachten over “Screenshots tonen aan dat … #2”

  1. Screenshots van reacties zal ik niet zo gauw maken, zònder dat ik de persoon in kwestie heb gevraagd of het oké is of ik die reactie kan/mag overnemen…

    1. Jouw reactie zorgde ervoor dat ik zag dat er iets was misgelopen met enkele van de afbeeldingen. Ik probeer er namelijk voor te zorgen dat er geen volledige namen getoond worden en blijkbaar was er iets misgelopen met het opslagen van de aangepaste versie. Dankjewel daarvoor! Verder zal ik ook nooit screenshots nemen van een reactie waarin iemand zijn hart aan het luchten is of erg persoonlijke zaken neerpent. Deze luchtige reacties leken me dan weer geen probleem. Al zou ik ze natuurlijk wel verwijderen wanneer iemand me via mail laat weten dat ze het liever niet hebben.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.