Gelezen in februari

gelezeninfebruariHet leek me leuk om jullie een terugblik te bieden op de boeken die ik de afgelopen maand las. Niet iedereen zit immers op Goodreads, ook al is (volgens mij alleszins) een aangename plek om te vertoeven.

 

Ik tracht zoveel mogelijk boeken te recenseren. Met recensie-exemplaren lukt dat natuurlijk sowieso, maar bij boeken die ik in de bibliotheek of van een vriendin ontleen gebeurd dit niet altijd. Een gebrek aan tijd is daar natuurlijk de oorzaak van, maar dankzij deze blogpost krijgen jullie dan toch alle boeken te zien die ik in februari heb kunnen lezen.

 

koffieverkeerd beet godinvannature

 

Zo heb ik me deze maand aan mijn eerste drie e-books gewaagd. ‘Koffie verkeerd’ had ik gewonnen via een wedstrijd van Adorable Books, waarbij ik niet had gezien dat je het boek in de digitale versie kon winnen. Vermits ik geen E-reader heb, heb ik dit boek op mijn smartphone gelezen wat niet echt handig was. De volgende twee exemplaren ‘Beet’ van Kristan Higgins en ‘Godin van Nature’ van PC Cast heb ik gelukkig beide op een tablet kunnen lezen.

 

italiaansenachten1DSCN4248 detest

 

Er passeerden echter ook enkele bibliotheek boeken door mijn handen. Zo las ik ‘De Test’ van Joelle Charbonneau, ‘Italiaanse Nachten’ van Irene Cao en ‘Reddende Engel’ van Katie Fforde, maar ook ‘Vuur’ van Mats Strandberg en Sara B. Elfgren en zowel ‘Het Strandhuis’ als ‘Vastberaden’ van Nora Roberts.

 

DSCN4276Ook kreeg ik een aantal boeken in leen van een goede vriendin. Dankzij haar kon ik meteen ook ‘Elijah’ van Jacquelyn Frank en zowel ‘Grave Surprise’ als ‘Grave Sight’ van Charlaine Harris lezen.

 

DSCN4359In februari las ik verder ook nog ‘Renata’ uit de verslavende Middernacht-reeks van Lara Adrian, ‘Godinnenwraak’ van Aimee Carter en ‘Half Zwart’, het sterke debuut van Sally Green. Vermits ik het geluk had om in de prijzen te vallen bij ‘Watleesjij.nu’ kon ik ook het ontroerende ‘Voor jou’ van Jojo Moyes lezen, al werd dat laatste bemoeilijk door een waas van tranen.

 

DSCN4319Ik weet niet of jullie een kookboek mee rekenen bij jullie gelezen boeken, maar ik ben zelf iemand die dit soort boeken als een fictieboek van begin tot einde leest. Daarom vermeld ik hier toch ook graag ‘The Green Kitchen’ nog even als afsluiter.

 

2 gedachten over “Gelezen in februari”

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.