Zwartraafje’s Zomerse Post Actie 2022

De Kerstpost-actie lijkt nog maar net voorbij én de zomer staat alweer voor de deur. Net als vorig jaar bestaat de lente dit jaar uit maartse buien, aprilse grillen en een meimaand die minstens even onvoorspelbaar was. Maar een ding is zeker die van Game of Thrones moeten nog maar wat langer wachten want eerst is het tijd voor … Summer is coming! Ik wil jullie dan ook alvast uitnodigen voor de nieuwe Zomerse Post Actie.

Hou je net als ik van traditionele post en heb je zin om deze zomer iemand te verrassen met een leuke brief, kaart snailmail of een heus scrapbooking project, … dan ben je op de juiste plek.

Bij de inschrijving kan je aangeven of je 1, 2 of 3 kaarten wil verzenden en of je dat enkel binnen eigen land wil doen of ook naar een ander Europees land.

Meld je enkel aan indien je echt wil meedoen. Het zou immers heel jammer zijn mocht iemand geen post ontvangen.

Aanmelden kan tot eind juni via het formulier dat je hier kan terugvinden. Vervolgens ga ik aan het puzzelen tot ik iedereen een mailtje kan sturen om te laten weten naar wie je iets mag sturen. Doe dat laatste wel voor 15 augustus.

Het staat je natuurlijk helemaal vrij om nadien ook iets terug te sturen naar de persoon die jou iets heeft toegezonden. Maar het is geen verplichting.

Wil je me indien je je ontvangen post op social media deelt taggen in je bericht? Dan kan ik jullie foto’s nadien makkelijk verzamelen voor een terugblikpost.

Wie heeft er (opnieuw) zin om mee te doen?

Mocht je nog twijfelen dan kan je hieronder enkele terugblikposts naar vorige postacties terugvinden.

Kerstpost Actie 2021
Zomerse Post Actie 2021
Kerstpost Actie 2020
Zomerse Post Actie 2020
Een knuffel per post actie 2020
Kerstpost Actie 2019
Zomerse Post Actie 2019

 

8 gedachten over “Zwartraafje’s Zomerse Post Actie 2022”

    1. Joepie! Ik moet de actie nog delen via Social Media maar ben er nog niet aan toegekomen omdat ik begin deze week slecht nieuws te horen heb gekregen en daar niet goed van ben.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.