Gelezen in Mei 2022

Ik merk dat Manga en fanfictie me nog steeds het beste afgaat nu ik nog minder energie heb dan anders. Dat lage energiepeil wordt dan ook duidelijk weerspiegeld in wat ik de voorbije maand las. Maar ook in het feit dat ik amper aan knutselen toekwam, minder blogposts deelde dan anders en ondertussen een hele blogfeed-achterstand heb opgebouwd en vrijwel niets kon afvinken op de eindeloze lijst met klusjes. Laat staan de vrijwel even lange lijst met alle creatieve/leuke zaken die ik nog wil doen.

Maar hé, er werd gelezen en ook al deed ik over sommige boeken (The forever girl bijvoorbeeld) heel erg lang ik heb er wel van genoten. Vooral dat boek van Jill Shalvis bracht me meermaals aan het lachen en fanfictie zorgde er dan weer voor dat ik terug in mijn favoriete fantasywereld kon wegduiken ook al zag die er meestal ‘lichtjes’ anders uit dan in de boeken.

In het kort:

Tilly and the Map of Stories – Anna James – 448p.
Ascendance of a Bookworm – Part 2 Volume 2 – Suzuka & Miya Kazuki – 192p.
Mushoku Tensei: Jobless Reïncarnation Vol. 3 – Rifujin na Magonote, Yuka Fujikawa – 180p.
Mushoku Tensei: Jobless Reïncarnation Vol. 4 – Rifujin na Magonote, Yuka Fujikawa – 180p.
Rosario + Vampire, Vol. 2 – Akihisa Ikeda – 200p.
The forever girl – Jill Shalvis – 368p.
Magus of the Library Vol.5 – Mitsu Izumi – 240p.

Cijfertjes:

Goodreads: 36/30
Gelezen boeken: 7
Recensieboeken: 0
Geleende boeken: 3
Fanfictie: veel, maar ik heb het dit keer iets minder nauwkeurig bijgehouden
Bladzijden: 1808p (plus ongeveer 2937 bladzijden aan fanfics)
TBR: 142

6 gedachten over “Gelezen in Mei 2022”

    1. Echt hé en dat terwijl ik er zo mee heb moeten lachen met momenten. Maar het was inderdaad wel grappig dat het net bij dat boek was.

  1. Oh niks kunnen afkruisen van de klusjes lijst is hier ook zo hoor. Of de huishoudelijke taken haha. Maar het nog genieten van de boeken is in ieder geval het belangrijkste.

    1. Ik zag bij een van je vorige blogposts dat je opnieuw een Nora Roberts aan het lezen was. Is je volgende boek ook weer eentje van haar of ga je Fitzek nog eens uit de kast halen?

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.