Mijn favoriete lijstjes van 2017

Ik hou er nog steeds van om aan het begin van een nieuw jaar terug te blikken naar wat achter me ligt. Ja hoor, ik leef heus wel in het heden én ben niet van plan om te blijven hangen bij het verleden. De tijd vliegt echter super snel voorbij en dit is mijn manier om even op de pauzeknop te drukken, stil te staan bij wat er op een jaar gebeurd of veranderd is en dan weer verder te gaan. Dit is echter het laatste terugblik-lijstje naar 2017, nog net voor het einde van januari want ik wil natuurlijk ook niet overdrijven. 😉

Eerder deelde ik al mijn eigen favoriete blogposts. Vandaag doe ik dat met mijn lievelingslijstjes die het afgelopen jaar verschenen op Zwartraafje. Tja, zo’n terugbliklijst kan natuurlijk niet missen bij een Listomaniac.

Boekenliefde = massa’s hartjes

Fictionista #8

Facts about me à la Amelie

Pottergram

Grappige zoekopdrachten

Een lijstje met boekenlijstjes

Potteritis – een vaststelling in lijstjes

Screenshots tonen aan dat …

Fandom Fusion Friday

Here, there …  everywhere

Wat zijn jullie favoriete lijstjes? Zowel hier als op je eigen blog …

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.