Foto-update #112

Sinds ik deze foto-update door een drukkere blog-planning slechts tweewekelijks post, staat er hier doorgaans een heel aantal foto’s op jullie te wachten. Ook de voorbije twee weken heb ik weer wat foto’s voor jullie verzameld. Hopelijk vinden jullie het leuk om te zien wat ik naast lezen nog allemaal uitsteek.

Dit jaar lijkt het lezen me gelukkig opnieuw weer wat beter af te gaan. Ik vind het alleszins heerlijk wanneer ik terug volop in een verhaal kan wegduiken. Daardoor stijgt mijn leestempo meteen.

Een vriendin en ik wisselen lijstjes met pakjestips uit voor de feestdagen. Dat de witte chocoladefudge die ik de afgelopen zomer voor het eerst klaarmaakte bovenaan haar lijstje stond vond ik een mooi compliment dus maakte ik hem als extra cadeautje de dag voor we elkaar zouden ontmoeten.

Mijn stem wilde die dag niet echt meewerken dus dronk ik heel veel van deze heerlijke Spiced Winter thee. Jammer genoeg hoorden we die dag ook dat één van onze favoriete bijpraat-adresjes te koop staat. Met een beetje gelukkig kunnen we er in februari nog eens terecht en dan gaan we op zoek moeten naar een gelijkaardige zaak.

Gelukkig was er die dag ook nog goed nieuws … ze verkochten bij Desleghte nog steeds Hartenbloed van Juliet Marillier. Leuk gezelschap, lekker eten, toffe kerstpakjes én een boek dat ik al een hele tijd wilde hebben … Yep, die maandag was echt een topdag daar kon die vervelende keel-en blaasontsteking niets aan veranderen.

Twee dagen later werd er dan weer leuke post geleverd waar ik helemaal vrolijk van werd. Fieke stuurde me immers een envelop vol theezakjes toe én ook nog een boekig notitieboekje van Flow. Ondertussen moet ik echt wel op zoek naar een derde kaft want die meer als 2000 verschillende theezakjes passen er echt niet meer in.

Ik mocht enkele dagen plusmama spelen voor deze knapperd.

De nieuwsmail van StuBru deed me vreemd opkijken. Harry Potter én schuldgevoelens dat past toch totaal NIET bij elkaar.

Mijn bruine Hogwarts-handtas ging al na één weekje stuk. Gelukkig kon de schoenmaker hem repareren én ik liet meteen preventief de zwarte versie ook verstevigen. De muggle-reparatie duurde iets langer als een eenvoudige Reparo! maar ik kreeg er wel een leuk gesprek bovenop.

Bij deze Fish en Chips uit de oven leek het even alsof ik volop voor Nederland aan het supporteren was.

Sommige van jullie weten dit misschien al maar wanneer mijn lichaam me extra klachten geeft heb ik vaak meer geluk. Zo lazen jullie hierboven al dat Hartenbloed bijna twee maanden later nog steeds bij Desleghte binnen was. Ik kreeg echter ook leuke post, kon mijn favoriete handtassen terug gebruiken én …. mijn Forever Friends verzameling werd nog wat groter. In totaal kwamen er 9 beeldjes bij dankzij een winkel in Mechelen die oude beeldjes te koop had gezet in de solden. Dankzij enkele van hen kan ik alvast een beetje van Londen genieten terwijl ik gewoon thuis ben. 😉

Nog meer leuke post in de vorm van dit kaartje met Nieuwjaarswensen.

Het boek zelf las ik nipt op tijd uit vooraleer ik naar Brugge vertrok met een trolley vol cadeautjes, zelfgebakken koekjes én ruilboeken. Later die avond keerde ik na een super gezellige én lekkere namiddag weer naar huis toe met een gekregen totebag en kousen van Young & Awesome, twee gewonnen én vier geruilde boeken. Blijkbaar is de leesclub rampzalig voor mijn tbr en kan ik enkel wazige foto’s trekken van Audrey. Sorry lieve Booknerd!

Vorige week ging ik met mijn nicht een dagje naar Breda. We bezochten er de Grand Theatre boekhandel een prachtige winkel waar jammer genoeg geen één van de boeken op het lijstje van mijn lootje binnen was en testten bij A Cup of Cake een Freakshake uit. Nu ja, ik dronk een warme chocomelk én daar heb ik eigenlijk nog steeds spijt van vermits die Freakshake zoveel beter was.

Ik vind het zonde om zaken weg te smijten die nog gebruikt kunnen worden. Oude Forever Friends agenda’s worden hier dan ook helemaal ontmanteld. De prentjes gebruik ik om kaarten te knutselen of briefpapier en pakjes op te vrolijken. Deze lege notitieblaadjes leken me ideaal om bijvoorbeeld bij Snail Mail te gebruiken.

Aan het einde van de week kreeg ik ook dit leuke bedankkaartje. Wat een fijne verrassing. Dankjewel Sas!

De week eindigde jammer genoeg in mineur doordat ik ook nog eens bezoek kreeg van een hevige buikgriep. Ik ga steeds op zoek naar pluspunten om mezelf aan op te trekken en ook al bleek dat dit keer iets moeilijker te zijn ik heb er toch twee gevonden. Na twee dagen amper iets te kunnen eten val ik misschien een beetje af én er hadden ook kikkers/padden in die emmer naast mijn bed kunnen belanden. (Voor de twijfelaars … ja hoor, het is weer een verwijzing naar Harry Potter 😉 )

Spijtig genoeg zal mijn Blogfeed-achterstand hier nog wat langer door worden en verschijnen er volgende week waarschijnlijk minder blogposts. Eerst maar even herstellen.

10 gedachten over “Foto-update #112”

  1. Ik hoop het ook, al is het natuurlijk wel handig meegenomen dat ik nu waarschijnlijk wat gewicht verlies. Ok, dit keer heb ik even moeten zoeken voor ik iets positief vond maar ik heb het toch maar mooi gevonden. 🙂

 1. Hopelijk voel je je snel weer beter! Want ook al doe je moeite om er toch iets positiefs in te zien, buikgriep is en blijft gewoon dikke miserie!

  En euh, ik zit precies in de verkeerde leesclub als ik dat hier bij jou zo lees. Ik keer altijd enkel met mijn eigen exemplaar van het maandboek naar huis… 😉

  1. Tja, dat klopt natuurlijk wel. Al vind ik het zelf vooral vervelend dat het deze maand niet lijkt te stoppen. Mijn lichaam krijgt de tijd niet om te herstellen of het volgende beestje staat al klaar om mijn beperkte immuniteit aan te vallen.

   Haha, die boekenruil is er blijkbaar niet elke keer heb ik gehoord. Misschien maar goed dat het mijn eerste leesclub was, stel je voor hoe snel mijn collectie anders zou groeien.

  1. Ik ging dus serieus op zoek naar een foto met een mat. Bedacht me vervolgens dat je waarschijnlijk de kat van mijn broertje bedoelde en besloot dat ik gerust nog wat langer in bed mocht gaan liggen vermits ik precies nog niet goed wakker was.

    1. Je weet maar nooit hé. Anders had ik je vanaf nu gewoon regelmatig foto’s van mooie matten doorgestuurd om je dagen op te vrolijken.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.