Screenshots tonen aan dat …

… ik een licht stalkerig trekje heb? Dat is waarschijnlijk jullie eerste gedacht tijdens het bekijken van sommige van deze screenshots. De eerste keer dat ik een blogpost vol met screenshots samenstelde vond ik het heel leuk om al die grappige én vaak herkenbare stukjes opnieuw te lezen. Nog steeds maak ik af en toe al glimlachend een screenshot van een grappige tweet of reactie. Gelukkig leken jullie het zelf ook leuk te vinden dus komen er vandaag opnieuw enkele aan bod. Sommige al wat ouder dan de andere …

Potterhead én Bookworm … Ja hoor, Pinterest soms zijn jullie suggesties helemaal perfect.

Volgens mij was Esmee serieus met haar hoofd aan het schudden toen ze deze reacties zag verschijnen bij één van haar blogposts. Altijd leuk om herkenning tegen te komen tijdens het bloggen.

Blijkbaar heeft Emma Swan tussen het redden van Storybrook door nog voldoende tijd over om op Pinterest rond te snuffelen.

Wanneer je direct aan iemand moet denken bij een specifiek boek en dan vervolgens ontdekt dat die persoon het net heeft aangeschaft.

Het lijkt me wel een mooie missie om mensen hun dag op te vrolijken door middel van gif-jes. Deze was alleszins ideaal voor Lieke.

Yep, nog steeds een lefty. Al zou ik het niet erg vinden om Dean’s muzikale smaak en voorliefde voor taarten te delen met Sam’s boekenliefde en Cas vliegkunsten.

Wanneer ik plots culinaire tips begin uit te delen aan een Chipsaholic.

Ook deze van Lindsay was herkenbaar. Ik heb mezelf er al enkele keren op betrapt dat ik bij een tweede poging de toetsen nadrukkelijker (ok, gewoon harder!) indruk.

Ik was vrij zeker dat Julie Kagawa dit drakenpodium prachtig zou vinden. Dat Ron Weasley dat ook zou doen had ik dan weer niet verwacht. 🙂

Ha, die Princess! (Ja,dat is een nickname. Kristan heeft haar dochter niet echt met de naam Princess opgezadeld.)

2017 was bijna schitterend van start gegaan. Het enige dat er nog bij had moeten staan was de melding dat je vanaf nu afvalt door chocolade te eten.

Hé, die afbeelding ken ik van ergens. Blijkbaar worden er zelfgemaakte afbeeldingen online gerecycleerd.

En ja, ook in 2017 ben ik nog steeds goed in het bedenken van excuses en het uitoefenen van een creatieve boekhouding.

Die keer dat NerdyGeekyFanboy en Lars van der Werf op dezelfde tram zaten.

De reactie die aantoont dat het maar goed is dat ik geen filmrecensente ben.

Zwartraafje – echtgenote, dochter, (schoon)zus, tante in spé, nichtje, vriendin, blogster … én blijkbaar ook redder in nood voor zij die niet graag lezen en de dag nadien hun boekbespreking moeten indienen.

Enkele uren eerder nog was mijn jonger broertje aan het zeggen dat het nieuwe werk van Linkin Park tegenviel omdat ze plots helemaal anders en vooral veel zachter klonken. Ik moest hier dan ook ontzettend mee lachen.

Lisa brengt me vrijwel dagelijks aan het lachen EN ze heeft geweldige ouders.

Yep, dat stalkerige trekje heb ik blijkbaar nog niet helemaal overwonnen. 😉

10 gedachten over “Screenshots tonen aan dat …”

  1. Ik doe dat dus ook als mijn wachtwoord de eerste keer niet klopt. Ben er ook altijd van overtuigd dat ik wel juist zat, maar de computer zich vergist.

    1. Dat is dus één van de redenen waarom ik zoveel van bloggen hou … medebloggers weten er altijd voor te zorgen dat ik me niet alleen voel wat (lees)gewoonten betreft. 🙂

    1. Maar je moet je culinaire grenzen wel blijven verleggen hé Joost. Bijvoorbeeld met een Freaky Chipsy Shake.

  2. Niet zo netjes eigenlijk van de Brugse boekhandel dat ze jouw afbeelding zomaar gebruikt hebben.. voor de rest weer een hilarische verzameling aan screenshots!

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.