Pottergram

Ondertussen zit ik één jaar en enkele maanden op Instagram. Oorspronkelijk stelde ik het aanmaken van een account aan steeds maar uit omdat ik er het nut niet echt van inzag en het alweer een extra social media-account zou zijn dat ik up-to-date wil houden. Ha, had ik het even mis. Ok, ik kan natuurlijk niet echt beweren dat Instagram ontzettend nuttig is maar leuk … ja, dat is het dus wel degelijk. Regelmatig kijk ik even rond naar de foto’s die de mensen posten die ik volg of ik ga wat rondsnuisteren onder enkele van mijn favoriete hashtags. Ik kom steeds opnieuw prachtige foto’s tegen en post er zelf ook regelmatig. Eigenlijk had ik nooit verwacht dat ik dagelijks een nieuwe foto zou plaatsen maar blijkbaar doe ik dat ondertussen al een tijdje.

Ik vind het leuk dat ik door mijn Bookstagram-account nog meer oog krijg voor prachtige stukjes natuur dicht bij huis en dat ik ook steeds op zoek blijf gaan naar nieuwe ideetjes om mijn geliefde boeken in beeld te brengen. Onlangs viel het me echter op dat een groot deel van mijn account niet alleen onder de term Bookstagram valt maar ook onder de omschrijving Pottergram.

Bestaat die hashtag trouwens al? Zo niet, dan moet hij dringend een keertje worden ingevoerd.

Voor wie nog niet helemaal zeker zou zijn … Ik zit in Hufflepuff! 😉

Ik vind trouwens dat ik me nog vrij goed heb ingehouden. Ok, dit zijn alleen de foto’s waar iets op te zien is dat aan J.K.Rowling’s fantasie ontsproten is en dus niet alle foto’s waarbij ik een HP-gerelateerde referentie maak. Maar toch, het zouden er nog zoveel meer kunnen zijn. Zo … veel … meer!

10 gedachten over “Pottergram”

    1. Die foto heb ik vrijwel meteen gemaakt vlak nadat ik eindelijk die mini Dobby gevonden had. Want ik wou hem uiteraard wel als mini in de kast hebben staan én niet even groot als de andere funko’s.

  1. Jouw Instagramfeed is erg leuk vind ik! Ik kom graag bij je kijken 🙂
    Leuk om je pottergram- reeks samen te zien!

    1. Merci voor het compliment! Nu maar hopen dat ik er in het vervolg aan denk om die hashtag ook effectief te gebruiken.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.