Mijn favoriete blogposts van 2017

Ik hou er nog steeds van om aan het begin van een nieuw jaar terug te blikken naar wat achter me ligt. Ja hoor, ik leef heus wel in het heden én ben niet van plan om te blijven hangen bij het verleden. De tijd vliegt echter super snel voorbij en dit is mijn manier om even op de pauzeknop te drukken, stil te staan bij wat er op een jaar gebeurd of veranderd is en dan weer verder te gaan.

Eerder toonde ik jullie al mijn ontdekkingen op boekenvlak van het afgelopen jaar en zowel mijn Blog- als Boekenjaar in cijfers. Ook mijn Favoriete Fantasy boeken kregen jullie al te zien. Vandaag heb ik echter een lijstje met blogposts voor jullie klaarstaan. Dit keer geen Blogger Lovin naar collega-bloggers toe maar mijn tien favoriete eigen blogposts van het afgelopen jaar.

DIY – lantaarn pixies

Aftellen naar Beauty and the Beast

Wat ik denk wanneer ik voorbij de boekenkast wandel

Vlaamse Bloggers

Mijn gezondheid in boekterminologie

Bloggers High Tea in de Bib

Boekige schriftjes

Boekenkast in cijfers

Eigenlijk ben ik nu wel heel nieuwsgierig naar welke blogpost(s) jullie hier het liefste hebben gelezen …

3 gedachten over “Mijn favoriete blogposts van 2017”

  1. Het is altijd leuk om te zien van de favorieten van de blogger zelf zijn. Zelf vond ik de diy van die pixie lampjes ook heel leuk en zoals je weet heb ik die aangepast voor een cadeau voor iemand. 😀

    1. Al een geluk. Zelf ben ik uiteraard altijd nieuwsgierig naar wat jullie als bezoeker het leukste vinden. Dat iemand na het lezen van een DIY-post zelf aan het knutselen gaat is uiteraard de leukste respons op een creatieve blogpost. <3

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.