Bloggers High Tea in de Bib

Vorige week schreef ik hier al dat ik het ontzettend leuk vind wanneer het bloggen zich ook uitbreid tot achter het computerscherm. Lieve kaartjes, leuke ontmoetingen, … Elkaar offline ontmoeten en over ons favoriete onderwerp (én enkele andere onderwerpen we mogen uiteraard niet TE voorspelbaar worden) praten.

Dat was wat ik in gedachten had toen ik enkele maanden geleden het idee kreeg om een Bloggers High Tea te organiseren. Een leuke, smakelijke middag met lieve mensen om me heen. Wat ik uiteindelijk kreeg was een leuke middag met lieve mensen om me heen én …

pakjes …

veel pakjes …

super veel pakjes … (ik werd gigantisch in de watten gelegd)

Vanaf wanneer gebruik je de term ‘rot verwend’? 🙂

Ok, dat was uiteraard niet mijn bedoeling maar ik kan hier moeilijk gaan beweren dat ik er niet super blij mee ben want dat zou een gigantische leugen zijn. Het voordeel van boek -en blogvriendinnetjes is namelijk dat ze perfect weten waar ze je een plezier mee kunnen doen.

een vrij uitgebreide High Tea …

Ik vergat jammer genoeg om een overzichtsfoto van de tafel -en locatie te maken dus jullie zullen me op mijn woord moeten geloven wanneer ik zeg dat het een Boekbloggers High Tea in een bibliotheek was. Ok, een bibliotheekJE maar wel alleszins omringd door boeken.

een boekenruil …

Na de High Tea was er ook nog een boekenruil. Vrij last-minute had ik gepolst of daar misschien interesse voor was en gelukkig was ik niet de enige die wel wat boeken wilde wisselen. Deze middag was dus een ramp voor het weglezen van mijn TBR maar ik ben wel heel blij met de nieuwe boeken die dit project om zeep hebben geholpen. 🙂

de kans om Annemieke eens in het echt te ontmoeten …

Ik vind het echt super lief dat ze er zo vroeg voor uit haar bed is willen komen én vond het heerlijk om die digitale knuffels even in te ruilen voor een offline-versie.

een nieuw begrip …

Oh ja, wat het eten betreft. Mijn vake maakt al jaar en dag hetzelfde grapje wanneer hij bij familie of goede vrienden gaat eten … ‘Hmmm, lekker … maar wel wat weinig hé.” Ik ga het gewoon daar op steken dat ik nu wanneer ik een feestje organiseer de neiging heb om er voor te zorgen dat er zeker niet te weinig zal zijn. Spoiler …. er was meer als genoeg. Na de Doggy Bag op restaurant voerde ik zaterdagavond dus ook een Bookblogger Box in met High Tea restjes. Zo konden de mensen die nog een hele tijd onderweg waren met auto/bus/tram/trein nog wat nagenieten op weg naar huis.

Dat nagenieten ga ik zelf ook nog wat doen want het was een super leuke middag die met dank aan Marcia vereeuwigd werd op foto.

41 gedachten over “Bloggers High Tea in de Bib”

  1. Het was ongetwijfeld nog leuker geweest indien jij, Lieke, Lisa en Madelon mee hadden kunnen komen. Als ik nog eens aan het plannen en bakken ga probeer ik het op een zondag te organiseren zodat de in-het-weekend-werkende-blogvriendinnetjes ook aanwezig kunnen zijn.

 1. Ik vind het ook zo jammer dat ik moest werken 🙁 Nu heb ik al je lekkere hapjes moeten missen :'(
  Al ken ik dat van dat je liever zorgt dat er te veel is ook heel goed hoor, haha. Ik heb ook altijd de neiging om meeeeeer dan genoeg te maken, waardoor ik nog dagen lang taart zit te eten omdat het over was, haha.

  1. Ik ben blij dat ik wat gebak heb kunnen uitdelen anders was ik nu waarschijnlijk nog restjes aan het opsmullen. Op facebook en Instagram zag ik dat je fan bent van fudge. Als je wil kan ik je het recept voor de witte chocoladefudge met Oreo bezorgen. Dat is uiteraard niet hetzelfde als erbij zijn maar dan kan je wel alvast van één van de dessertjes proeven. Hopelijk komt het er nog eens van om zo’n bijeenkomst te organiseren én valt het dan op een dag waarop je wel vrij bent. Het lijkt me alleszins heel leuk om je nog eens te ontmoeten.

 2. Ziet er supergezellig uit! Allemaal lachende gezichten. Het werkt aanstekelijk. Zo blij voor jou dat dit zo goed is meegevallen. Bloggers ontmoeten IRL is (en blijft) gewoon een leuk gegeven 😉 .

  1. Het is inderdaad veel te snel voorbij gevlogen. Dat bewijst natuurlijk dat we ons aan het amuseren waren maar het zou toch leuk zijn mochten minder leuke momenten sneller voorbij vliegen en leuke momenten in slow motion. 🙂

  1. Niets, behalve misschien nog meer leuke ontmoetingen met bloggers. Ik vind het echt leuk om ook offline contact te hebben met mede-boekenfans.

 3. Bloggers in het echt ontmoeten is superfijn 🙂 Ziet me er trouwens een heerlijke namiddag uit! En wat fijn dat je zoveel leuke dingen kreeg!

  1. Echt hé! Ik kijk er bijvoorbeeld ontzettend naar uit om de hervertellingen van Beauty and the Beast te lezen en ben zo blij dat Chip nu een plaatsje in mijn boekenkasten heeft gekregen. Maar ook om nieuwe theesmaakjes te ontdekken én misschien een nieuwe favoriete Chai-thee te vinden. Of om hier in een PAARS Hufflepuff T-shirt rond te lopen, …

 4. Bibliotheekje? Ik zag dat Jen Minkman op instagram dacht dat het in een boekenwinkel was. Haha.

  En knuffel en kusje voor jou. Ik vond het ook echt super om jou eindelijk in het echt te ontmoeten. Moeten we nog eens over doen. 😉

  1. Ik zag het ook op Instagram. Misschien maar goed dat manlief niet op Instagram zit want die zou anders meteen zeggen dat het nu bewezen is dat ik teveel boeken heb. 🙂 Dat laatste zie ik trouwens helemaal zitten. Ik vond het echt heel tof om je in het echt te ontmoeten.

 5. Geweldig! Ik kwijl al een beetje op mijn toetsenbord. En oké ja, een béétje rotverwend misschien, maar holy moly wat heb je je gasten ook een mooie middag bezorgd zo te zien! Dus lijkt mij helemaal verdiend 🙂

  1. Dankzij mijn Potteritis (er moet gewoon een term bestaan voor de aandoening waarbij je bij vrijwel alles meteen aan Harry Potter moet denken) moest ik toen ik die stapel pakjes zag liggen meteen aan Dudley denken. 😉

    1. Lichtjes besmettelijke aandoening, verhoogde irritatie bij mensen die de bijhorende referenties niet begrijpen en dus het idee hebben dat je chinees spreekt.;)

  1. Dan doen we dat in september gewoon eens met ons tweetjes in het klein hé. 😉 Of er moet een tweede versie georganiseerd worden met een deel van de vlaamse bloggers die ik al een tijdje volg/ken.

 6. Wat gezellig!! Het zag er heel erg lekker uit (ook al eet ik geen suiker). oh en wat een verwennerij!!! Ik vind de Harry Potter spullen uiteraard het leukste en ook dat kopje van Beauty & the Beast <3

  1. Oei, dan had je enkel van de veganistische brownies kunnen meesmullen. Daar zaten enkel hazelnoten, dadels en rauwe cacao in. Ik vind ze zelf erg lekker maar het is een beetje moeilijk in te schatten hoeveel koolhydraten er in zitten. Terwijl ik daar bij traditioneel gebak een duidelijker zicht op heb (als diabeet). Echt tof hé. Chip staat hier ondertussen in de boekenkast te pronken en de Harry Potter spulletjes hebben ook al een plekje gekregen. Ik ben er super blij mee.

 7. Het ziet er erg gezellig uit! Wat leuk dat je dit zelf organiseerde en wat lief dat de dames allemaal wat leuks voor je meebrachten! Een dag met en goudenrandje..

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.