Favoriete Fantasy boeken die ik las in 2017

Ik hou er nog steeds van om aan het begin van een nieuw jaar terug te blikken naar wat achter me ligt. Ja hoor, ik leef heus wel in het heden én ben niet van plan om te blijven hangen bij het verleden. De tijd vliegt echter super snel voorbij en dit is mijn manier om even op de pauzeknop te drukken, stil te staan bij wat er op een jaar gebeurd of veranderd is en dan weer verder te gaan.

Eerder deze week toonde ik jullie al mijn ontdekkingen van het afgelopen jaar op boekenvlak. Vandaag deel ik graag een lijstje met mijn favoriete fantasy boeken. Wie mijn Boekenjaar in cijfers las weet al dat dit nog steeds met voorsprong mijn favoriete genre is. Favorieten kiezen was dan ook niet eenvoudig. Al had ik wel het idee dat het me iets beter afging als eerdere jaren. Wie weet ga ik het dus nog wel een keertje leren.

Magic Bleeds – Kate Daniels

Hof van mist en woede – Sarah J.Maas

The Chosen – J.R.Ward

Harry Potter and the Philosopher’s Stone (geïllustreerd)

Witte kaarten – Anne Bishop

De beer en de nachtegaal – Katherine Arden

Een kracht ontwaakt – Petra Doom

As old as time – Liz Braswell

Nimmernacht – Jay Kristoff

Camp Alien – Gini Koch

Hebben jullie een favoriet fantasyboek voor 2017? Of maken jullie het jezelf (net als ik) liever wat makkelijker door een lijstje samen te stellen?

2 gedachten over “Favoriete Fantasy boeken die ik las in 2017”

  1. Absoluut een lijstje. Ik zou me nooit kunnen beperken tot één boek. En van sommige heb ik geen idee hoe ik ze ten opzichte van elkaar zou moeten classificeren, omdat ze allebei steengoed maar gewoon ‘anders’ zijn.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.