Aftellen naar Beauty and the Beast

In december 2015 schreef ik een blogposts rond hervertellingen van Beauty and the Beast. Ik was namelijk toen al ontzettend aan het uitkijken naar de verfilming van mijn favoriete sprookje én vermits het nog héél wat nachtjes slapen was ging ik op zoek naar manieren om het lange wachten te verzachten. Ondertussen, héél wat nachtjes later werd dat lange wachten beloond met een bezoekje aan de cinema én het vooruitzicht om die knappe film (liefst zo snel mogelijk) toe te voegen aan mijn collectie zodat ik hem nog erg vaak kan herbekijken.

Maar vond ik nu uiteindelijk echt trucjes om iets minder ongeduldig te zijn? Wat deed ik sinds december 2015 en maart 2017 om niet gek te worden van het aftellen?

Ik …

herbekeek de tekenfilm

ging naar C&A en vroeg daar of er ook een volwassen-aanbod was rond Beauty and the Beast. Jammer genoeg niet … ze hadden alleen maar een collectie voor de kids. Awoe!

kocht Lumière als Funko

bewonderde de Beauty and the Beast – jurkjes bij Large maar besloot uiteindelijk om ze toch maar niet aan te schaffen

werkte verder aan mijn Steampunk Belle Cosplay. Hoepelrok? Check – Roos in glas? Check – …

begon op Instagram iemand te volgen die allemaal BatB-gerelateerde comics tekent

las Beauty and the Beast: Lost in a Book

volgde elke nieuwtje dat verscheen over de film

voegde Belle en het Beest toe aan mijn bibliotheek

keek naar La Belle et la Bête – een andere verfilming van het bekende sprookje waar jammer genoeg geen (ik herhaal: GEEN) bibliotheek in voorkwam. Nogmaals … Awoe!

vulde de Beauty and the Beast Booktag in

ging bewust op zoek naar BatB – memes

ging op zoek naar verborgen bibliotheken (dat werd een zware teleurstelling)

kocht de Limited Edition van de soundtrack én zong en danste door de keuken nadat ik gecontroleerd had of ik wel echt alleen thuis was.

vertoefde af en toe op Pinterest waar ik andere Belle Cosplay outfits bewonderde en vervolgens steeds ontgoocheld was vermits ik al die outfits niet zelf kan maken.

markeerde de datum van de première in mijn agenda’s om dan vervolgens vast te stellen dat de echtgenoot van wacht is en ik dus nog wat langer zou moeten wachten. 🙁

slaagde heel wat BatB-gerelateerde printables op waarmee ik aan de slag wilde gaan voor knutselprojectjes waar ik vervolgens jammer genoeg niet de tijd voor vond.

bewonderde de nieuwe BatB Funko’s die verschenen …

en knappe Belle en het Beestjes juweeltjes en sjaals op Etsy

Oh ja, ik las ook ‘enkele’ hervertellingen:
Hof van doorns en rozen – Sarah J.Maas
Beauty – Robin McKinley
Cruel Beauty – Rosamund Hodge
Beastly Tales – M.J.Haag

Bovendien verschenen er ondertussen ook heel wat nieuwe hervertellingen dus mijn leeslijst en wishlist blijft maar groeien.

Wat zijn jullie trucjes om het aftellen naar een verfilming te verzachten?

6 gedachten over “Aftellen naar Beauty and the Beast”

  1. Het aftellen is voor mij voorbij, ik heb hem gezien en ik ben zo verliefd. Eigenlijk wil ik stiekem nog een keer heen. Wat ik zelf ook nog heb gedaan, de oude tekenfilm van Disney herkeken, dat is sowieso nooit een straf om te doen.

    1. Oh, had ik die niet mee in het lijstje gezet? Dat heb ik immers ook gedaan. Op oudejaarsavond zelfs en het is inderdaad totaal geen straf om die film opnieuw te bekijken. 🙂

  2. Oeeeh de Limited Edition van de soundtrack! <3 Zelf zat ik de hele tijd op YouTube naar filmpjes van Luke Evans en Josh Gad te kijken, die twee zijn zo geweldig samen 😀

    1. Oh ja, die twee zijn inderdaad geweldig om samen bezig te zien. Blijkbaar was mijn lijstje nog langer geweest als ik niet een aantal dingen vergeten te melden was. 🙂

    1. Dat eerste deed ik ook maar voor het tweede heb ik jammer genoeg niet genoeg plek én eigenlijk ook niet genoeg materiaal. Al is dat laatste wel een goed excuus om op zoek te gaan naar leuke Beauty and the Beast spulletjes. 🙂

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.