Confessions-list

confessionsTijdens het Cinderellis-bal deed ik enkele mede-bloggers bijna een beroerte krijgen toen ik opbiechte dat ik Frozen nog steeds niet had gezien. Op weg naar huis bedacht ik me dat ik misschien eens een confessions-list moest opstellen voor jullie. Dus bij deze …

 Ik heb Frozen nog steeds niet gezien.

navy_arrow

en moet meteen ook bekennen dat hetzelfde ook telt voor Spongebob Squarepants …

navy_arrow

én Pokemon.

navy_arrow

Ik heb ook nog geen enkele manga strip gelezen/

Zijn jullie er nog steeds? Of heb ik jullie al weggejaagd?

Ik keek The Maze Runner lekker thuis in de zetel en vervolgens ook The Scorch Trials – zonder dat ik de boeken las.

navy_arrow

Ik las nog geen enkel boek van John Green en ben dat ook niet meteen van plan.

navy_arrow

Ik kende Harvest Moon niet tot ik onlangs Lieke’s blogpost las

navy_arrow

Ik heb amper Apps op mijn Smartphone. Geen Facebook, geen Twitter, geen Instagram en zelfs geen Whatsapp. Het voordeel is dat ik zodra de computer afstaat normaal zonder al te veel afleiding kan lezen. Het nadeel is dat ik niet mee kan praten in leuke blogger-groepjes op Whatsapp en geen mooie foto’s van boeken kan bewonderen op Instagram.

navy_arrow

Zelfs de razenpopulaire Kitty Collector waar iedereen zo gek van is heb ik niet geïnstalleerd. Al lijkt het er in onze tuin soms wel op dat ik een katten-verzameling heb vermits de katten van de buren (4 in totaal) graag bij ons in de tuin komen spelen. En eerlijk is eerlijk … in het echt zijn die nog een pak schattiger. 🙂

bezoek-scar

navy_arrow

De laatste tijd spendeer ik regelmatig meer tijd aan bloggen als lezen en eigenlijk geeft me dat altijd een dubbel gevoel. Ik hou immers van het bloggen maar ik mis in zo’n periode het lezen. Zodra het er dan toch is van komt om offline te gaan en in de zetel weg te kruipen voor enkele uren lezen dan is dat nog heerlijker als anders.

navy_arrow

Veel prijzen heb ik gewonnen in een periode waarin het slechter ging met mijn gezondheid. Alsof karma op zo’n moment voor compensatie wil zorgen. Oh, moet je je amandelen laten trekken nadat je drie jaar lang non-stop keel-en oorontstekingen hebt gehad? Hier is een kookboekenpakket ter waarde van 500 euro.

navy_arrow

Blijkbaar brengt zo’n mindere periode me ook geluk bij de kringloopwinkel. Ik heb de Selectie-reeks van Kiera Cass nog niet gelezen. Maar na vandaag komt daar ongetwijfeld verandering in. Ik zag de volledige serie daar immers staan voor … (hou je vast) … TIEN euro. Misschien moet ik dus vanaf nu standaard bij die tweedehandswinkel binnen stappen wanneer ik terug kom van een bezoekje aan de huisarts.

deselectiereeks

6 gedachten over “Confessions-list”

  1. Mijn Frozenbekentenis: ik zag de film, maar vond hem eigenlijk echt niet zo goed, woeps 😉

    En hoewel die kringloopvondst heel tof is, hoop ik toch vooral dat je niet te vaak bij de huisarts langs moet!

  2. Ik heb eigenlijk wel respect voor je confessions 😀 Dat je het opbiecht, maar ook dat je gewoon geen apps op je telefoon hebt 🙂 Ik ben echt vervloekt wat dat betreft: ik zou niet weten wat ik een telefoon zou moeten als er geen apps op zouden staan (en dat terwijl ik enkele jaren nog riep dat ik een laptop met internet had en dus geen apps nodig had… Begin er niet aan! :P)

  3. Leuk die confessions! Social media is gezellig en leuk, maar tot een bepaalde hoogte natuurlijk. Ik merk ( nu ik niet zo lekker te pas ben) dat mijn series meer tijd krijgen en het handwerken minder. Best jammer, dus ik herken je dubbele gevoel maar al te goed.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.