I’m obviously still up to no good

In het najaar van 2019 deelde ik een blogpost nadat het me was opgevallen dat ik wel heel veel zaken had waarbij één bepaald iets uit de magische wereld van Harry Potter centraal stond. Veel, niet te veel. Ik heb het trouwens niet over notitieboekjes ook al heb ik er daar uiteraard (kuch) zeker niet teveel (kuch) van. Wat het wel is doet wijst de titel uiteraard meteen uit. Diezelfde titel maakt ook duidelijk dat de collectie ondertussen verder is aangegroeid.

Daarom leek het me een goed idee om een tweede lijstje samen te stellen. Eén ding is zeker met die Misschief Managed zit het helemaal goed.

Bij GeekGearBox bestelde ik drie blikken theedoosjes met Marauders Map print. Later kwam er daar nog eentje bij dankzij een Magic Book Club Box van Olleke. In eerste instantie vond ik het wat jammer dat er iets in zat dat ik al had maar vermits alle vier de doosjes nog steeds in gebruik zijn kwam dat eigenlijk net heel goed uit.

Lieve vriendin Nancy gaf me in 2020 een mooie MiniLima postkaart van de Marauders Map cadeau plus deze prachtige drinkbus. Hier werd ik zelfs al door niet Potterheads op aangesproken vermits ze het een mooie en originele print vonden.

Zelf kocht ik dit magische kussen van MinaLima dat perfect bij het Hogwarts-kussen van AnotherView past. Ik ben nog steeds heel gelukkig met allebei de kussens. Extra blij zelfs met het rechtse vermits ik daar nog net op tijd voor was. Ondertussen wordt het immers niet meer verkocht.

Ik bestelde niet alleen bovenstaand Marauders Map kussen bij Olleke maar ook Marauders Map  (én ander Harry Potter) scrapbooking papier. Dat deed ik niet om het vervolgens in de kast te laten liggen. Nee, ik maakte er een Marauders Map album mee.

Bij The Fallen Angels in Gent kocht ik deze leuke brillendoos nadat mijn zonnebril die los in een totebag zat was stukgegaan. Dat gaat nu dus hopelijk niet meer gebeuren.

Eerder dit jaar kwam ik bij Claire’s onverwachts deze leuke haarband tegen. Ik heb hem ondertussen al heel vaak gedragen dus ook dit was een goede aanwinst.

Ondertussen heb ik zelfs twee Marauders Map waterflessen. Want mijn nichtje heeft me onlangs met dit mooie blauwe exemplaar verrast omdat het haar meteen aan mij deed denken. Hoe zou dat nu toch komen?

De cabochon-armband heb ik dan weer zelf geknutseld. Al kwam daar op zich niet veel meer bij kijken dan lijmen.

Nog een MinaLima vondst van bij Olleke is dit inpakpapier. Ik vond het te kostelijk om het als geschenkpapier te gebruiken en heb het dus tot nu toe enkel gebruikt bij het maken van kaarten en versieren van scrapbooking – albums.

Vermits ik nog enkele van deze cabochons over had én ik nergens leuke Harry Potter haarspeldjes tegenkwam maakte ik er zelf. Drie keer raden wat ik sindsdien wel al drie maal tegenkwam. Ja hoor, leuke haarspeldjes.  Ik draag zelden juwelen maar geeky haar-accessoires dus wel.

De zwarte Marauders Map trui met bijpassend topje is ondertussen zo’n beetje een Large-klassieker. Ik heb hem echter nog niet vaak gedragen vermits hij moeilijk te combineren is met jurken.

Het laatste Marauders Map item van deze lijst is mijn huidige smartphone cover die ondertussen jammer genoeg bijna uit elkaar valt en dus (net als de smartphone zelf) stilletjes aan aan vervanging toe is.

Nog steeds up to no good dus. Dat is wel duidelijk.

5 gedachten over “I’m obviously still up to no good”

  1. Wat een leuke verzameling! Als je er na al die tijd nog even blij mee bent, zijn het alleszins goeie aankopen geweest.

    1. Het enige dat ik nog niet vaak gebruikt heb is de paraplu. Je kap opzetten is nu eenmaal een pak handiger dan met een paraplu rondwandelen.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.