Zwartraafje’s Zomerpost Actie 2021

Maartse buien, Aprilse grillen en vervolgens een meimaand waarin het vaker herfst leek dan lente. Ondertussen lijkt het mooie weer toch wat langer aanwezig te blijven. Je zou zelfs bijna vergeten dat het nog even lente is in plaats van zomer. Toch wil ik jullie alvast uitnodigen voor de nieuwe Zomerpost – actie.

Hou je net als ik van traditionele post en heb je zin om deze zomer iemand te verrassen met een leuke brief, kaart snail mail of een heus scrapbooking project, … dan ben je op de juiste plek.

Bij de inschrijving kan je aangeven of je 1, 2 of 3 kaarten wil verzenden en of je dat enkel binnen eigen land wil doen of ook naar een ander Europees land.

Meld je enkel aan indien je echt wil meedoen. Het zou immers heel jammer zijn mocht iemand geen post ontvangen.

Aanmelden kan tot eind juni via het formulier dat je HIER kan terugvinden. Vervolgens ga ik aan het puzzelen tot ik iedereen een mailtje kan sturen om te laten weten naar wie je iets mag sturen. Doe dat laatste wel voor 15 augustus.

Het staat je natuurlijk helemaal vrij om nadien ook iets terug te sturen naar de persoon die jou iets heeft toegezonden. Maar het is geen verplichting.

Wil je me indien je je ontvangen post op social media deelt taggen in je bericht? Of #zwartraafjeszomersepost2021 aan je post toevoegen? Dan kan ik jullie foto’s nadien makkelijk verzamelen voor een terugblikpost.

Wie heeft er (opnieuw) zin om mee te doen?

Mocht je nog twijfelen dan kan je hieronder enkele terugblikposts naar vorige postacties terugvinden.

Kerstpost Actie 2020
Zomerse Post Actie 2020
Een knuffel per post actie 2020
Kerstpost Actie 2019
Zomerse Post Actie 2019

8 gedachten over “Zwartraafje’s Zomerpost Actie 2021”

    1. Zo leuk dat je opnieuw meedoet Suzanne. Hopelijk krijgen we een mooi groepje bij elkaar tegen de start van de zomer.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.