2017: Korte favorietenlijstjes binnen verschillende genres.

Ik hou er nog steeds van om aan het begin van een nieuw jaar terug te blikken naar wat achter me ligt. Ja hoor, ik leef heus wel in het heden én ben niet van plan om te blijven hangen bij het verleden. De tijd vliegt echter super snel voorbij en dit is mijn manier om even op de pauzeknop te drukken, stil te staan bij wat er op een jaar gebeurd of veranderd is en dan weer verder te gaan.

De terugblik-blogposts die jullie tot nu toe te zien kregen waren vrij uitvoerig. Als ik me niet vergis heb ik het me bij de lijstjes telkens wat makkelijker gemaakt door mezelf tien favorieten te laten kiezen. In de blogpost van vandaag telt de langste lijst vijf titels én de kortste zelfs slechts één.

Kookboeken

Kruimeltaart – Christelle Gomez Huet
Het grote Libelle kookboek – Libelle
Vijf Ingrediënten – Jamie Oliver
Heerlijk simpel – Janneke Philippi

Romantisch

Alles in de strijd – Jill Shalvis
Tussen zussen – Cathy Kelly
Second Chance Summer – Jill Shalvis

Jeugdboeken

Matilda – Roald Dahl
De GVR – Roald Dahl
Koning Eddie en de kwade keizer – Andy Riley

Favoriete thriller

Vermoorde getuige – J.D.Robb

YA & NA

Op de rand van het niets – Corinne Duyvis
Sterrenhemel – Colleen Hoover
Geekerella – Ashley Poston
Een miljoen werelden met jou – Claudia Gray

YA Fantasy

Hof van Mist en Woede – Sarah J.Maas
Bijzondere vertelsels – Ransom Riggs
Koningin van de Schaduw Sarah J.Maas
Vogelvrij- Sebastien de Castell
Het lot van de Tearling – Erika Johansen

4 gedachten over “2017: Korte favorietenlijstjes binnen verschillende genres.”

  1. Op de rand van het niets en Een miljoen werelden met jou vond ik allebei ook heel tof 😀 ik denk niet dat ze tot mn favorieten van het vorige jaar behoren, maar desalniettemin heb ik ze graag gelezen!

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.