Nieuw jaar, nieuwe boeken

Wat een drukke week. Ik merk het zelfs aan het aantal boeken dat ik gelezen heb en dat wil natuurlijk wel wat zeggen. Dit keer dus terug een snelle blogpost tussendoor, zodat ik hopelijk binnenkort een terugblik op 2013 in boekentermen kan posten.

 

Al komen er in deze post natuurlijk ook veel boeken voor … Ah ja, ‘A blog without books, is … sowieso geen Zwartraafje-blog. 🙂

 

DSCN4172De bestelling die ik bij The Book Depository plaatste is geleidelijk aan geleverd. Momenteel ben ik nog heel ongeduldig aan het wachten op het laatste boek dat nog moest uitkomen. Ondertussen hebben de volgende boeken al wel een plekje gevonden op de planken.

 

  DSCN4165 DSCN4182

 

DSCN4179Ook het voorlaatste recensieboek van 2013 hebben jullie hier nog niet zien passeren, al staat de recensie wel al eventjes op de site.

 

 

 

 

 

frost1aEn dit boek mag natuurlijk ook niet ontbreken … ‘Halverwege het graf’ won ik dankzij de Facebook-pagina van Xander Uitgevers. Het kwam bovendien nog net op tijd aan, zodat ik het op de laatste dag van het jaar kon lezen. Slechte timing, met oudejaarsavond in het vooruitzicht, maar Jeaniene Frost wist me zo in het verhaal mee te slepen, dat ik het onmogelijk kon neerleggen. 😉

 

Na beide voorgaande boeken zat ik eventjes zonder recensie-materiaal en heb ik enkele boeken uit de eigen collectie gelezen. ‘Edge of Dawn’ van Lara Adrian, ‘De foute prins’ van Victoria Clayton en ‘Villa Vintage’ van Isabel Wolff waar jullie de recensie nog te goed van hebben. Ook ‘Gideon’ van Jacquelyn Franck heb ik net uitgelezen, dankzij een vriendin die het aan me wilde uitlenen. Alweer een verslavende paranormal romance-reeks ontdekt, ik zal me dus ook dit jaar zeker niet moeten afvragen ‘Wat zou ik nu kunnen lezen?’ vermits mijn ‘Wil ik nog lezen’-lijst blijft groeien.

 

DSCN4186Deze week werden de eerste recensie-boeken geleverd dankzij Harlequin en L.S.Amsterdam. Zodat ik na het schrijven van de post kan beginnen in ‘Tranen van de maan’ van Nora Roberts.

 

DSCN4184Ik heb me voorgenomen om jullie geen al te omvangrijke blogposts meer voor te schotelen. Tot binnenkort dus … de eerst volgende keer dat ik mijn neus lang genoeg van tussen de boeken kan halen om een nieuwe update te posten. 🙂

 

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.