Kerstpost-actie #7

Het voelt onwennig aan om deze aankondiging voor te bereiden terwijl er ons via het nieuws zoveel zinloos menselijk leed bereikt. Maar misschien is het net daardoor des te belangrijker om elkaar wat warmte toe te sturen. Om elkaars vertrouwen in de mensheid wat extra aan te moedigen en samen te hopen dat het komende jaar er een pak rooskleuriger en hartverwamender mag uitzien.

De meeste van jullie weten ondertussen hoe het in zijn werk gaat maar voor nieuwe deelnemers herhaal ik het graag nog eens. Indien je net als ik fan bent van traditionele post kan je je via onderstaand formulier aanmelden voor de komende Kerstpost – Actie. Eind november ga ik de deelnemers die zich hebben aangemeld aan elkaar loten en vervolgens kunnen jullie een mailtje van me verwachten met daarin de adresgegevens van de persoon of personen naar wie jullie iets mogen sturen.

Schrijf je wel enkel in wanneer je ook daadwerkelijk wil meedoen en in staat bent om die post tijdig te posten zodat hij kort voor of tussen beide feestdagen bij je lootje toekomt. Gezien er in deze periode wel eens wat vertragingen bij de post durven zijn kan je je kaart(en) beter wat sneller dan later posten.

Doe jij (opnieuw) mee?

Voor wie nog twijfelt … via onderstaande links kan je enkele eerder Kerstpost Acties bekijken.

2022
2021
2020
2019

 

4 gedachten over “Kerstpost-actie #7”

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.