2022 in lijstjes – favoriete aanwinsten

Wie me al een tijdje volgt weet al dat het een traditie is om in januari heel wat terugblik-blogposts met jullie te delen. Dat dat vaak ook nog eens lijstjes zijn maakt het voor mij extra leuk. Voor degene die Zwartraafje in de loop van het voorbije jaar hebben ontdekt die “heel wat” is niet overdreven.Vandaag toon ik jullie mijn favoriete aanwinsten van 2022.

Harry Potter gerelateerde aanwinsten:

There’s no such thing as too many books T-shirt

HP Washi-tape van zowel Pins & Paper als Kelly Lou en de gele met dassen van Mila Made (want Hufflepuff)

Diagon Alley Lego-set

Harry Potter Anime planner

Deathly Hallows haarspeld en Spectrespecs haarspeldjes én Marauders Map diadeem

Flying Key pin van Lumos pins

Chocolate Frog beker én lepel
Harry Potter pyjama’s die passen (bij Aldi dan nog wel)
Thestral Halsketting
Houten Hogwarts Adventskalender

Prachtig notitieboek met dassen

Muggle aanwinsten:

Esther Bennink inspiratiekaarten

Our story stempelset

Marshmallow Heaven thee (niet op de foto maar wel super lekker)

De leuke én super zachte boekensokken die ik van Haaike kreeg

Stickerboekjes van Action

Deze pompoenbeker én spookjes-decoratie

Snag tights! Ik ben echt nog steeds heel erg blij dat ik er na lang twijfelen toch een bestelling heb geplaatst want wat zitten ze comfortabel én ze verkopen ze in allerlei vrolijke kleuren en prints.

Lemax library voor ons kerstdorpje

Bladwijzers van zowel Oktoberdots als Another View

Een warme winterjas én jurk die je met zo’n beetje alles kan combineren. Beide onverwachts gevonden na er eerst heel lang naar te hebben gezocht zonder resultaat.

Een nieuwe scheurkalender van PositivelyPresent

Een heerlijke gepersonaliseerde adventskalender om 25 dagen lang van te genieten

Miskopen:

Tja, die zijn er jammer genoeg ook en het zou uiteraard niet eerlijk zijn om hier enkel de favorieten te delen. Bij deze dus ook nog even de zaken die ik bij nader inzien liever niet had gekocht.

De Tinkerbell-jurk. Niet qua uitzicht – ze ziet er immers heel mooi en magisch uit – maar verliest jammer genoeg net als Tinkerbell heel veel glitters. Ik vond hem er prachtig uitzien maar naast het feit dat hij dus veel glitters verliest is hij ook heel zwaar qua materiaal én ademt hij niet goed terwijl je het er wel meteen heel warm in krijgt. Ik dacht dat ik er eerder dit jaar foto’s van had gedeeld maar kon enkel dit screenshot van de webshop terugvinden.

Deze twee mooie jurken die jammer genoeg al bij de eerste keer wassen serieus krompen waardoor ze nu niet meer mooi staan maar heel aansluitend. Ik vind het nog steeds triest want vooral het linker exemplaar vond ik heel erg mooi qua print.

Wat is één van jouw favoriete aanwinsten van het voorbije jaar? Je mag er uiteraard gerust meerdere opsommen.

6 gedachten over “2022 in lijstjes – favoriete aanwinsten”

  1. Zoveel leuke aanwinsten afgelopen jaar! Wel jammer van de twee gekrompen jurken, die waren echt heel leuk.

    Mijn favoriete nieuwe aanwinst van 2022 was een Nespressoapparaat en een melkopschuimer. Oh en mijn eerste kruissteekpakketten

    1. Die prent vond ik zo mooi in de planner dat ik er ook een schrift van heb besteld. Echt zo mooi gedaan qua kleurencombinatie.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.