Ik kreeg een gepersonaliseerde adventskalender cadeau en vandaag kan je ontdekken wat daarin zat

Vorig jaar stelde ik een blogpost samen met de advents-kalenders die me het meeste aanspraken, ik kocht er vervolgens ook twee voor mezelf. Eén met allerlei papieren Harry Potter verrassingen en eentje van Lego waarin het eerste Harry Potter boek (tot het kerstfeest in Hogwarts alleszins) werd samengevat in Lego figuurtjes. Wat ik toen ook deed was zelf een adventskalender samenstellen voor de lieve Annelies én dit jaar werden de rollen omgedraaid.

Ze waren stuk-voor-stuk leuk ingepakt en vormden samen een heel mooi geheel dat de ogen van mijn metekindje leek uit te steken want “Er liggen zoveel pakjes onder jullie kerstboom Tante Liesbet.”

Ik moest vaak glimlachen om de tekst op de cadeaulabels en enveloppen en was iedere keer benieuwd naar wat er in zou zitten al had ik bij bepaalde vormen wel al een vermoeden. 🙂

De eerste negen dagen kreeg ik journaling cards in kerstthema, de lekkere winterthee van Jumbo, een pin van een das, een kerstornament in hout dat je zelf kan borduren, een handcrème, twee pakken van mijn favoriete pepernoten, kerststickers, kleine kerstbedels om in kerstkaarten of andere knutselprojecten te verwerken én drie mooie kaarten waarvan twee van Esther Bennink vermits we allebei fan zijn van de gezellige sfeer die haar illustraties uitstralen.

Van dag 10 tot 18 vond ik in de adventskalender-pakjes onder de kerstboom … een chocolade blok om warme chocomelk mee te maken, kerstgommetjes, Harry Potter stickers, kerst-wasknijpers om kaarten mee op te hangen, kerstlinten (waarvan ik ondertussen al meteen eentje heb kunnen gebruiken), een zachte scrub waar mijn huid lijkt tegen te kunnen, een set van drie dennenbomen in verschillende afmetingen, chocolaatjes én papieren cadeau-enveloppen/tasjes.

Van dag 19 tot 25 december werd ik blij verrast met: leuke kerst-washitape, een winterse beker, paperclips in de vorm van sterren en dennebomen, een hele lading boekenstickers (die gaan sowieso in mijn bullet journals opduiken), een taperoller, bosbes-kaneel thee

en een prachtig scrapbooking kerstalbum (met hartverwarmende brief, mooie herinneringen in foto samengevat én cozy to do lijstjes) dat zonder twijfel zijn eigen collage verdient.

25 dagen lang volop genieten dus en misschien ook alvast het één en het ander kopen en neerpennen want volgend jaar is het uiteraard terug mijn beurt om een hopelijk leuke adventskalender voor Annelies samen te stellen. In de tussentijd gaan we ons beide ongetwijfeld heel wat gezellige (knutsel)dates cadeau doen.

7 gedachten over “Ik kreeg een gepersonaliseerde adventskalender cadeau en vandaag kan je ontdekken wat daarin zat”

  1. Zo leuk om alles nog eens bij elkaar te zien want ik was al bijna vergeten wat er allemaal in zat. Het was in ieder geval een groot plezier om hem samen te stellen en ik ben heel blij dat hij in de smaak viel. Ik kijk nu al uit naar jouw kalender van volgend jaar en naar alle onze gezellige dates tussenin! ❤️

    1. Hihi, dat heb je met dat goed vroeg beginnen hé. Ik ga zelf moeten opletten dat ik tegen volgend jaar niet vergeten ben dat er hier al wat zaken klaarliggen. 🙂 Het is allebei leuk hé. Zowel het samenstellen en inpakken als krijgen en mogen uitpakken. Ik kijk er alvast naar uit om nu de rollen weer even om te draaien en hoop in de tussentijd inderdaad van veel gezellige dates te genieten. <3

    1. Dat is het ongetwijfeld. Ik heb het idee dat we er allebei steeds sneller aan beginnen zodat we minstens een jaar hebben om 25 leuke pakjes bij elkaar te sprokkelen of knutselen. Ik heb hier alleszins al enkele zaken voor haar klaarliggen. 🙂

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.