It is me! Maar dan wel door de ogen van Annemieke.

Met blogposts als Back to Hogwarts, If I lived at Hogwarts, De Rorschach test maar dan voor Potteritis – patiënten en Potteritis kunnen jullie er onmogelijk aan ontsnappen. Ik hou enorm van de magische wereld van Harry Potter. Het zou natuurlijk heerlijk zijn mocht ik al die bijzonderen plekken echt kunnen bezoeken of huishoudelijke klusjes in een minimum van tijd kunnen regelen dankzij handige toverspreuken.

Echt, ik zie het al helemaal voor me. Niet alleen bij Harry Potter trouwens. Ook de gigantische bibliotheek uit Beauty and the Beast zou ik heel graag willen bezoeken. Tot nu toe heb ik echter nog steeds geen functionerende Portkey naar Hogsmeade gevonden en de ingang naar die verborgen bibliotheek is ook nog steeds zoek.

Dankzij Annemieke kom ik echter weer een pakje dichter bij die droom. Eerder toonde ik hier al het kaartje dat ze op bestelling gemaakt en waarmee ik manlief heb verrast voor onze tiende huwelijks-verjaardag. Deze zomer vroeg ik haar of ze het zag zitten om enkele gepersonaliseerde kaartjes voor me te maken.

Ik als Hufflepuff in de Hogwarts bibliotheek, op Platform 9 3/4, in Flourish & Blotts en in de serres van Hogwarts tijdens Herbology. Niffy en Periwinkle mochten er uiteraard ook mee in verwerkt worden én als ze er tijd voor had mocht ze er ook eentje maken van mij als Belle terwijl ik een boek uit die prachtige bibliotheek aan het lezen was.

Ik had er bij vermeld dat het niet dringend was en dat ze er dus rustig in haar eigen tempo aan mocht werken. De voorbije maanden kreeg ik af en toe een foto toegestuurd zodat ik de tekeningen kon zien vorderen. Zelf vind ik het altijd heel fascinerend om zo’n prent te zien ontstaan dus ga ik hier niet enkel het eindresultaat tonen maar ook deze sneak peeks. Toen het pakje hier aankwam vond ik ook enkele leuke extra’s. Dankjewel Annemieke!

The Making Of

Het eindresultaat ziet er super leuk uit én ik kreeg er zelfs nog een extra kaartje bovenop. Haar nieuwe visitekaartje vind ik trouwens super leuk.

Zo fijn om dankzij Annemieke plots in de Hogwarts bibliotheek te kunnen lezen (onder mijn onzichtbaarheidsmantel zodat ik zeker niet gestoord word) en mijn boekenkast te kunnen aanvullen met magische boeken dankzij een bezoekje aan Flourish & Blotts.

Het eindresultaat

Ik vind ze uiteraard allemaal leuk maar deze met mezelf als Belle is sowieso één van mijn persoonlijke favorieten.

The extra one

In welke locatie zouden jullie jezelf willen zien indien je bij In line with Annemieke een gepersonaliseerde kaart zou bestellen?

7 gedachten over “It is me! Maar dan wel door de ogen van Annemieke.”

 1. Zo tof gedaan! Aangezien ik dus zoveel blogachterstand had, dat ik het opgegeven heb om in te halen, had ik die kaart voor jullie 10 jaar helemaal gemist. Zo mooi gedaan!
  En die van jou alleen zijn echt ook supertof. Waarvoor ga je ze gebruiken?
  Ik vind het moeilijk om een locatie te kiezen. Ik heb niet echt zo’n boek, zoals jij met Harry Potter en Belle & het Beest, dat al de andere “overtroeft” en dus voor de hand ligt als locatie. Eventueel een van de huizen uit mijn favoriete kinderreeks… Denk dat ik zou gaan voor vb. mijzelf op de fiets op mijn favoriete berg, terwijl ik een koers win (kwestie van er ook iets onbereikbaars in te steken 😉 ).

  1. Ik vind het zo’n leuke verrassingen om cadeau te geven. Soms ook gewoon als cadeautje voor mezelf. Toen we 20 jaar samen waren heb ik manlief verrast met een portret van ons allebei (van AnotherView) en voor ons 10-jarig jubileum deed ik dat opnieuw met een gepersonaliseerde kaart. Ik kan het natuurlijk moeilijk ieder jaar doen want dan ga ik iets te voorspelbaar worden. 🙂

   Het fijne is dat je bij iets als dit helemaal zelf kan kiezen wat je wil hé. Dus als je geen favoriet fandom hebt is jezelf terwijl je als eerste over de finish heen rijdt tijdens een koers zeker een optie. Of een tekening van één van je favoriete foto’s.

   Ik wil je trouwens al een hele tijd een mailtje sturen om je te laten weten hoe het momenteel met me gaat maar lijk er maar niet aan toe te komen. Maar ik ben je dus niet vergeten én het mailtje én de antwoorden op je vragen komt er dus sowieso nog een keer aan. 😉

  1. Ik ben er nog steeds heel blij mee. Van waar ik momenteel zit kan ik je Belle-kaart zien staan. Naast de herfstige Belle-bladwijzer van AnotherView en een figuurtje van een lezende Belle. Het is daar ondertussen een kleine BatB erehoekje geworden. 🙂

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.