Unboxing: Dear Book Nerd Book Club Selfcare Box

Of ik het leuk zou vinden om een Selfcare Box van de Dear Book Nerd Book Club cadeau te krijgen. Dat vroeg een lieve vriendin me deze zomer. Volgens de aankondiging zou elke box een gepersonaliseerde blind date met een boek bevatten plus selfcare producten van lokale (Brugse) handelaars. Daarnaast werd ook aangekondigd dat 10% van de opbrengsten naar de organisatie Wel jong niet hetero zou gaan.

Zoals de titel al doet vermoeden heb ik vrij snel ja gezegd en deze maandag was het zover. Toen sprak ik met Nancy af voor een fijne (én lekkere) dag in Gent en kreeg ik de box die ze voor me had besteld. Nogmaals een super dikke merci daarvoor lieve Nancy!

Vandaag laat ik jullie graag zien wat ik ontdekte bij het uitpakken.

Het eerste dat me opviel was dat er heel wat lekkers in deze selfcare box zat. Van snoepjes en een lolly tot mini Fruitella’s en een stukje chocolade.

Maar ook een maak-zelf-je-warme-chocolademelk-met-marshmallows pakketje, pruimenconfituur die door Audrey’s mama gemaakt werd met fruit uit hun eigen tuin, popcorn én iets dat je beter niet kan opeten ook al ziet het er uit als een snoepje. De verpakking is immers misleidend vermits ze een bodylotion in tabletvorm bevat.

Het laatste lekkere item is een recept. Audrey bakt immers regelmatig iets voor tijdens de leesclub en deelt in de box een van haar favoriete recepten.

De boeken blind date hield me al even in spanning.
Echt waar als je wil voorkomen dat je veel boeken gaat kopen dan moet je mee doen aan een boekenswap waarbij je een wenslijst moet samenstellen (en daar dus vervolgens niets zelf van mag kopen) of je zegt ja wanneer een vriendin je vraagt of je zo’n selfcare box leuk zou vinden. Het enige dat ik wist is immers dat er een boek in mijn favoriete genre zou inzitten dat uitkwam in juli of augustus van dit jaar.

Je zou denken dat je dan nog best veel boeken kan kopen maar blijkbaar kwamen er dit jaar veel leuke boeken uit in de zomervakantie. Uiteindelijk bleek het The Raven Heir van Stephanie Burgis te zijn. Een boek waar ik nog helemaal niets over had opgepikt. Ik ben dan ook heel benieuwd of het is voor mij gaat zijn. Zowel de titel én de cover met Patronussen die geen Patronussen zijn ook al lijken ze er super hard op maken al snel duidelijk waarom Audrey dit boek voor me heeft uitgekozen.

Nu maar hopen dat het lezen binnenkort wat beter wil lukken zodat ik in dit boek kan beginnen. Deze maand blijkt tot nu toe echter een rampzalige leesmaand te worden. Nu die mysterieuze blind date ontrafeld is zou ik heel wat boeken kunnen bestellen maar ik durf niet goed doordat het lezen zo moeizaam gaat. Anders gaat mijn tbr tegen het eind van het jaar belachelijk veel gestegen zijn.

Houden jullie daar rekening mee? Of koop je gewoon een boek wanneer het je aanspreekt? Zonder rekening te houden met het aantal ongelezen boeken in je kast(en)?

7 gedachten over “Unboxing: Dear Book Nerd Book Club Selfcare Box”

  1. Leuk idee, maar ik heb tot nu toe nog niet veel geluk gehad met de boeken blind dates van de bib….

    Maar om op je vraag te antwoorden, ik koop de boeken die me interesseren onafhankelijk van mijn ongelezen stapel….

    1. Pssst, dat heb ik deze maand dus ook gedaan en dat terwijl het mijn slechtste leesmaand van dit jaar is. Maar hé, die nieuwe boeken gaan dat sowieso oplossen. So-wie-so. 🙂

    1. Ik moet morgen eens foto’s maken van alle nieuwe boeken want deze maand zijn het er opvallend meer dan de vorige maanden. De vier die ik samen met jou in Antwerpen kocht horen daar uiteraard ook bij. Ik ga nog moeten opletten dat ik er geen vergeet.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.