Aanwinsten Juli

Ik had jullie vorige maand al laten weten dat ik me toen had ingehouden omdat ik in juli net het tegenovergestelde van plan was en dit overzicht bewijst wel dat ik mijn plan grondig is uitgevoerd. Al heb ik bij het verwezenlijken wel heel veel hulp gekregen van zowel mijn broer en schoonzus als enkele uitgeverijen. Bij deze wil ik hen graag bedanken voor alle leuke boeken die ik mocht ontvangen de afgelopen maand.

2014-07-07 18.10.08Voor mijn verjaardag kreeg ik bijvoorbeeld het boek ‘Vermoorde reputaties’ van J.D.Robb cadeau. Maar ik kocht voor mezelf ook een verjaardagsgeschenk in de vorm van een vrij omvangrijke bestelling bij The Book Depository. Het eerste boek kwam al vrij snel aan maar de overige exemplaren lieten wat langer op zich wachten.

 

2014-07-15 17.17.44 2014-07-15 17.18.04

De dag dat de postbode die boeken uiteindelijk kwam leveren liep ik de hele tijd met een glimlach rond. Je zou voor minder wanneer je een hele lading boeken van J.R.Ward én Katie MacAlister een plaatsje mag geven in je boekenkast.

De cadeaubon die ik eventjes terug won via Boekenfans gebruikte ik om mijn Middernacht-reeks van Lara Adrian te vervolledigen.

2014-07-11 10.05.03

 

2014-07-19 17.29.36Ook ‘De Test’, het boek dat ik een tijdje geleden won tijdens de Books & Kisses Read-a-Thon kwam deze maand aan. Hoogstwaarschijnlijk ga ik binnenkort toch eens op zoek naar ‘De Studie’ zodat ik deze reeks kan vervolledigen.

De overige boeken waren allemaal recensie-exemplaren. Het waren er deze maand zoveel dat ik ze nog lang niet allemaal heb kunnen lezen. Sommige recensies hebben jullie dus nog van me te goed terwijl je andere al kon terugvinden op zowel de blog als het recensie-overzicht.

onschuldigbloedZo kreeg ik van L.S.Amsterdam ‘Onschuldig bloed’ van James Rollins & Rebecca Cantrell.

 

 

 

 

 

2014-07-16 09.48.37Uitgeverij Lannoo bezorgde me dan weer een aantal boeken van enkele erg leuke auteurs. Zowel ‘Geliefde illusie’ van Nora Roberts als ‘Vermoord in extase’ van J.D.Robb en ‘Verliefd en verloren’ van Bella Andre.

 

2014-07-23 19.27.26Dankzij L&M Books kreeg ik afgelopen week een erg grote lading nieuw recensie-materiaal. Zowel ‘Bevrijd mij’ van Julie Kenner en ‘Ongebonden’ van Christina Lauren die beiden werden uitgegeven bij Xander Uitgevers. Maar ook ‘Het hart van een vrouw’ dat geschreven werd door Cathy Kelly en gepuliceerd bij The House of Books. ‘Het verzet’ van Michelle Gagnon werd dan weer uitgegeven bij Blossom Books, ‘Hartige taart’ is een heerlijk kookboek dat verscheen bij Becht en zowel ‘Appeltaart’ als ‘Bijna verliefd’ van Abbi Glines, ‘Het examen’ van Joelle Charbonneau en ‘Gebonden’ van Emma Chase werden door Karakter Uitgevers op de markt gebracht.

2014-07-30 14.10.12Sinds ik deze blogpost heb ingevoerd zijn er zelfs nog enkele boeken bij gekomen. Ik kreeg immers zowel ‘Gebonden’ van Emma Chase (Karakter Uitgeverij) als ‘De donkere kroon’ van Sarah J. Maas (Boekerij) en ‘Heksenwaan’ dat werd uitgegeven bij LS Amsterdam. Nog meer recensies in het vooruitzicht dus.

Ik weet ongetwijfeld wat te lezen gedurende de komende maand. 🙂

 

10 gedachten over “Aanwinsten Juli”

 1. Aaaah, wat ben ik jaloers op je aanwinsten, vooral die van L&M Books zien er erg tof uit! Ben zelf erg benieuwd naar Ongebonden van Christina Lauren!

 2. Wow wat veel! En wat een hoop recensieboeken! Heb jij veel en goed contact met Vlaamse uitgeverijen? Contacteren ze bv. uit zichzelf bloggers of moet je hen zelf benaderen? Ik merk namelijk dat Nederlandse uitgeverijen veel meer met boekbloggers samenwerken dan hun Vlaamse tegenhangers en je ook spontaan contacteren met een aanbieding. Wat is jouw ervaring hiermee?

  1. Ik heb op een bepaald ogenblik zelf een aantal uitgeverijen gecontacteerd om mijn blog aan hen voor te stellen en te vragen of ik in aanmerking kwam voor recensie-exemplaren. In het begin waren er drie die reageerden, maar ondertussen zijn het er veel meer. Zij hebben volgens mij niet voldoende tijd en personeel om zelf contact op te nemen met bloggers, dus ik denk dat je best zelf eens een mailtje stuurt. In Vlaanderen werk ik vooral samen met uitgeversgroepen die in ons land de boeken van Nederlandse Uitgeverijen mee verspreiden.
   Btw, toen ik die eerste mails verstuurde had ik zelf nooit gedacht dat ik zoveel boeken zou mogen recenseren. Ik ben daar dan ook nog steeds heel gelukkig én dankbaar door.

  1. Dan is er veel kans dat je ook erg van J.R.Ward zou genieten. Alleen zijn die boeken nog niet in het nederlands vertaald.

 3. Als mijn Karin Slaughter reeks klaar is heb ik eerst nog 2 andere steen goede boeken liggen. Daarna wil ik graag beginnen in een boek van J.D.Robb <3 Noraaaa!

  1. Ondertussen heb ik ook J.R.Ward ontdekt. Opnieuw paranormal romance met een grote dosis actie. Helemaal mijn ding dus. 🙂

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.