Oops

Tussen al dat lezen door zou ik nog vergeten om hier een nieuwe blogpost te plaatsen. Nu ik af en toe recensie-exemplaren krijg toegestuurd ben ik immers nog (ja, je leest het goed NOG) meer aan het lezen als anders. Vermits ik bovendien ook nog het geluk had om via een online wedstrijd een boek te winnen, merk je ook wel duidelijk op de recensie-pagina wat ik de voorbije week heb gedaan.

 

ditschenkikjouEigenlijk heb ik alle boeken gelezen die ik mijn vorige blogpost vermeld heb. Van het gewonnen ‘Firelight, Achter de Nevel’ tot het volledige recensie-pakket dat ik kreeg toegestuurd door L.S.Amsterdam. Dit laatste bestond uit een ontspannende chicklit ‘Sophie met vleugels’, ‘Echo’, het tweede deel in de Soulseeker-reeks van ALyson Noël en de spannende thriller ‘Dit schenk ik jou’ van Iris Johansen die me er opnieuw aan herinnerde dat je niet enkel in Fantasyboeken kan ontsnappen.

 

DSCN3916Ik had nog maar net mijn laatste recensieboek uitgelezen of de postbode stond onverwachts aan de deur met een nieuw pakket recensie-exemplaren. De voorbije week werd ook ‘Project Persefone’ afgeleverd, het laatste boek dat ik won en eentje waar ik erg nieuwsgierig naar ben.

 

 

DSCN3922En voor diegene onder jullie die nu denken ‘Amai, die leest veel’ … het wordt nog erger. Het is blijkbaar de moment om net als vele anderen ziek te worden. Die ‘meeste anderen’ nemen dan hoestsiroop en kruipen in hun bed, maar ik neem een boek en installeer me in de zetel. Nu ja, het is wel duidelijk dat ik meerdere boeken las. Ook het super ontspannende ‘Trouwplannen’ van Katie Fforde hield me gezelschap en dan waren er nog de boeken waarvan ik geen recensie schreef: ‘Drijfzand’ van Iris Johansen, ‘De eindeloze nacht’ van Veronica Rossi en zowel ‘Taken by midnight’ als ‘Deeper than midnight’ van Lara Adrian. Ik heb zo’n vermoeden dat ik mijn Reading Challenge op Goodreads binnenkort zal moeten aanpassen, want mijn originele 100 boeken in 2013 zullen binnenkort al behaald worden.:)

 

DSCN3920Maar ik heb ook nog enkele kaartjes gemaakt, waarvan sommige al op de site gepost zijn. De andere moet ik nog verder afwerken vooraleer ze daar kunnen verschijnen. Maar dit kleine pinguin-leger dat ik alvast vooraf heb klaargemaakt voor een komende lading nieuwe kaarten kan hier al wel even komen salueren.

 

 

 

 

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.