Aanwinsten Maart 2023

Ja hoor, ook deze maand werden er weer enkele nieuwe zaken in huis gehaald. Eén van hen was eigenlijk een oud iets vermits ik nog eens Kringloopgeluk tegenkwam. Daarnaast kreeg ik ook een mooi recensie-exemplaar, bestelde ik een dosis knusheid én een boekenjurk die vervolgens weer werd teruggestuurd vermits ze op alle vlakken rampzalig was. Maar echt, zowel het materiaal als de maat én de vorm waren slecht en dat terwijl ze er op foto net heel leuk uitzag.

Gelukkig waren er naast de slechte jurk gelukkig vooral leuke aanwinsten.

Het mooie recensie-exemplaar van de 100ste druk van Matilda zagen jullie misschien eerder al in deze blogpost.

Ook de aanwinsten (bladwijzers, kaarten én stickers) van Amay Sancha kwamen begin maart al aan bod. Niet in mijn verslag van Made in Asia waar ik ze kocht maar wel in hun eigen blogpost.

Ik vond ook een kaart van Helga Hufflepuff bij een chocoladekikker * kreeg lieve post van Fieke * gratis Harry Potter wallpapers via de Insta Stories van Cath Kidston * een lange brief van mijn pennevriendin * bloemen van manlief * een lamp van de buren (twee tweedehandse aanwinsten dus – de andere komt er zo meteen nog aan) * pastelstickers van Flying Tiger die ik wil omtoveren tot sluitzegels voor enveloppen of puur decoratieve stickers * nogmaals een ongewenste infectie (die lijken het hier veel te gezellig te vinden) * een reispas (ik hoop heel erg dat de infecties het binnenkort voor bekeken houden want ik heb geen zin om er één te laten meeliften wanneer we in mei naar Londen gaan.

deze leuke Harry Potter puzzel was het Kringloopgeluk dat in de intro al ter sprake kwam * nog wat meer Harry Potter stickers voor mijn bullet journal * een T-shirt met de sorteerhoed dat perfect bij de aanhoudende uitputting past (“You belong in bed where dwell the tired and sleepy”) * een Esther Bennink bestelling van een tijdje terug zorgde toen ze deze maand toekwam met een puzzel, nieuw briefpapier, een kaart én stickervel voor een dosis knusheid * deze maand werd er echter ook een stationary bestelling geplaatst via Etsy die hier binnenkort misschien wel een eigen blogpost krijgt) * ik bestelde online ook pleisters om mijn sensor mee af te dekken vermits de pleisters van Medtronic zelf het niet zo geweldig leken te doen * sinds deze maand heb ik ook plastic mappen om mijn bladwijzers mooi én veilig in te bewaren.

Dankzij manlief ontmoette ik (mijn digitale alterego alleszins) via Hogwarts Legacy screenshots de voorbije maand ook een voorouder van Buckbeak, zag ik hoe mooi Hogwarts er uit ziet in de herfst, gaf ik een Puffskein eten en liep ik door een wei met paarse bloemen. 🙂

Mijn TBR vind het precies wel leuk wanneer er vooral boekgerelateerde zaken toekomen in plaats van nieuw leesvoer.

2 gedachten over “Aanwinsten Maart 2023”

    1. Ze houden was nog meer zonde geweest want dan was ze waarschijnlijk nooit uit de kast gehaald. Maar wel jammer vermits het zo’n mooie print was. Ach ja, ik heb ondertussen al 3 boekenjurken gespot in minder dan 3 jaar tijd dus wie weet zie ik nog wel eens ergens een mooi exemplaar. Stickers, washitape, mooie notitieboekjes, … zoveel leuke stationary producten waar een mens meteen blij van wordt.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.