Gelezen in Maart 2023

Sorry, ik ga zowel jullie als mezelf moeten ontgoochelen. De leesdip houdt het immers nog steeds niet voor bekeken. Het helpt natuurlijk niet dat ik dit jaar nogal vaak (lees: vrijwel non-stop) ziek ben wat de uitputting niet ten goede komt. Deze maand las ik dan ook voornamelijk manga’s, fanfictie én exact één leesboek. Maar Manga Maart klinkt wel goed. Toch wanneer je van alliteratie houdt.


Van The apothecary’s diaries hield ik ook. Het bleek uiteindelijk zelfs eentje voor op het lijstje met manga favorieten te worden dus ik ben blij dat manlief me deze reeks getipt had. Geweldige personages, een hele hoop intriges, mooie illustraties en zelfs na zeven delen vind ik het nog steeds boeiend en kijk ik uit naar het vervolg dat deze zomer verschijnt.

Vermits ik (én mijn spieren en gewrichten) het koude, natte weer meer dan moe zijn besloot ik mezelf wijs te maken dat het alvast zomer was door Zomer in de B&B te lezen. Ik liep immers nog steeds wat achter bij deze boeken die mijn nicht schreef en het bleek het perfecte boek te zijn  vermits het zowel ontspannend als vermakelijk was én ik er zelfs met een leesdip makkelijk in kon opgaan zodra ik de fut vond om te lezen. Het maakte zelfs niet uit dat er enkele dagen tussen zaten. Zodra ik het boek opende zat ik er van de eerstvolgende bladzijde meteen weer in. Heerlijk dus.

In het kort:

The Apothecary Diaries Vol. 1- Nekokurage & Natsu Hyuuga – 178p.
The Apothecary Diaries Vol. 2- Nekokurage & Natsu Hyuuga – 178p.
The Apothecary Diaries Vol. 3- Nekokurage & Natsu Hyuuga – 194p.
The Apothecary Diaries Vol. 4- Nekokurage & Natsu Hyuuga – 194p.
The Apothecary Diaries Vol. 5- Nekokurage & Natsu Hyuuga – 178p.
The Apothecary Diaries Vol. 6- Nekokurage & Natsu Hyuuga – 176p.
The Apothecary Diaries Vol. 7- Nekokurage & Natsu Hyuuga – 192p.
Zomer in de B&B – De B&B #2 – Kaat De Kock – 220p.

Cijfertjes:

Goodreads: 16/40
Gelezen boeken: 8
Eigen boeken: 1
Recensieboeken: 0
Bladzijden: 1866p.
TBR: 159

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.