Huidige wishlist …

Ja hoor, het is weer tijd voor een nieuw lijstje. Eentje dat ik veel liever uitwerk dan een ellenlange opdrachten-lijst. Dit zijn een deel van de boeken waar ik momenteel erg naar uitkijk of benieuwd naar ben.

 

the-shadows-lara-adrian

J.R.Ward – The Shadows, het 13de boek uit de Black Dagger Brotherhood-serie komt uit op 31 mei 2015. Een datum waar ik al eventjes naar uitkijk, zeker nu ik helemaal ben bijgelezen in deze reeks.

Al kan ik het wachten wel wat aangenamer maken door alvast in haar Fallen Angels-serie te beginnen. Die telt momenteel een zestal boeken, dus daar zou ik nog eventjes mee toekomen. πŸ™‚

 

midnight-breed-lara-adrian

Lara Adrian – Bound to darkness, ook hier het 13de boek maar dan in de Midnight-breed serie. Van dit boek is de cover nog niet bekend ook al zou het normaal in de lente van 2015 uitkomen. Ik vermoed dat het dus nog eventjes wachten wordt vooraleer ik weer in deze wereld kan wegduiken.

 

universal-alien

Universal Alien – Gini Koch β†’ ook al sta ik nog twee delen achter, elk nieuw deel in deze serie is iets om naar uit te kijken. Zo denk ik er tot nu toe alleszins nog steeds over en ik hoop dat dit zo blijft.

 

at-grave-s-end

At Grave’s End – Jeaniene Frost β†’ Tja, ik wil eigenlijk wel echt verder lezen in deze serie. Ook al heb ik sinds ik Joany’s recensie las een beetje schrik dat het boek ook bij mij zal tegenvallen. Toch maar eerst even dit boek proberen vooraleer ik besluit om de overige vier boeken uit deze reeks aan te schaffen.

 

demonica-larissa-ione

De Demonica-reeks van Larissa Ione staat ook op dit lijstje vermits het eerste boek me goed is bevallen.

 

blood-fever

Datzelfde telt voor de boeken van Karen Marie Moning van wie ik het eerste boek uit haar Fever-reeks. Momenteel bestaat die uit acht boeken dus ook hier heb ik nog wat leeswerk voor de boeg.

 

de-reiziger

De Reiziger-serie van Diana Gabaldon.Β  Tot nu toe is het er nog steeds niet van gekomen om die te lezen. Momenteel ben ik de serie aan het opnemen, maar ik ben wanneer ik deze blogpost schrijf, nog steeds aan het twijfelen of ik er al naar zal kijken vooraleer ik de boeken lees. Ik vrees immers dat dit mijn latere leesplezier zal bederven.

 

lucky-harbor

De boeken van Jill Shalvis haar Lucky Harbor-serie. Ik heb er tot nu toe zes van gelezen, maar ook hier sta ik nog een heel aantal boeken achter. Het begint me stilletjes aan op te vallen dat sommige van de boeken op dit lijstje ook al op een eerdere wishlist verschenen. Voor de mensen die denken dat ik te ‘veel’ boeken heb … Ik koop dus heus niet alle boeken die ik graag zou willen.

 

the-dragon-chalice

Verder ben ik door mijn zwak voor paranormal romance ook erg nieuwsgierig naar de boeken van Kresley Cole, Sherrilyn Kenyon, Laurell K.Hamilton, Patricia Briggs, Keri Arthur, The Dragon Chalice-serie die Lara Adrian onder de naam Tina St.John publiceerde, … Dat ik ook erg nieuwsgierig ben naar het tweede boek uit de Anderen-reeks van Anne Bisshop zal jullie waarschijnlijk evenmin verbazen.

Ik zou nog eventjes kunnen doorgaan met dit lijstje. Maar vermits er momenteel al een heel aantal boeken op me staan te wachten besloot ik me toch ‘een beetje’ in te houden. πŸ˜‰

6 gedachten over “Huidige wishlist …”

  1. Ik ben net begonnen in ‘De reiziger’ serie van Diana Gabaldon. Ik kijk telkens een aflevering en lees dan de desbetreffende hoofdstukken uit het boek. Ik ben nu bij hoofdstuk 24 ongeveer op de helft van het boek. Helaas wordt vanaf nu pas in Amerika uitgezonden dus nu moet ik telkens een week wachten.

    1. Misschien moet ik het zelf ook zo aanpakken. Momenteel staan er al drie afleveringen op me te wachten, maar ik twijfelde nog
      steeds of ik ze wel zou zien vooraleer ik het boek heb gelezen.

  2. De reiziger serie staat ook op mijn wishlist. ik weet alleen niet of ik er ooit aan ga toe komen om ze te lezen , die boeken zijn echt enorm

    1. Eigenlijk kijk ik er net daardoor naar uit. Als ze echt zo goed zijn als ik van anderen hoor, dan kan ik er heerlijk lang in wegduiken Γ©n is het boek niet te snel uitgelezen. πŸ™‚

  3. Je wishlist kan bijna volledig op de mijne inclusief de delen die jij al gelezen hebt. Ik moet echt leesverlof voor elkaar krijgen, want mijn to-read-lijst wordt langer en langer…

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.