Spook-a-thon

De swap-acties van Kwante in Wonderland kwamen hier al eerder aan bod. Sinds ik er een eerste maal aan heb meegedaan ben ik helemaal verkocht waardoor ik dit jaar zelfs aan meerdere edities heb deelgenomen. Dit jaar organiseert Kwante echter ook voor het eerst een leesmarathon … de Spook-a-thon. Deze leesuitdaging loopt van 13 tot en met 31 oktober. De mensen die meedoen aan de Spook-a-Swap kunnen aan het einde dus meteen ook hun pakketje openen.

Het leuke is dat je zelf veel vrijheid hebt bij deze read-a-thon. Wil je de hele tijd meedoen? Of liever slechts enkele dagen? Wil je zoveel mogelijk boeken lezen of doe je het liever rustig aan? Je kan zelf je streefdoel kiezen. Ik hoop zelf voor Jack Skellington te gaan.

Je kan je leeservaringen uitwisselen via de Facebook-groep maar je kan ook nog een stapje verder gaan en meedoen aan één of meerdere van de zes foto-opdrachten waarbij je een prijs kan winnen.

Daarnaast is er ook nog een #CreepyCrawlyChallenge Instagram-uitdaging aan verbonden waarbij je elke dag van de maand oktober een nieuwe foto in Halloween-sfeer kan delen. Ik denk dat ik zelf niet alle opdrachten van deze challenge ga doen maar er diegene ga uitvissen die me het meeste aanspreken.

Wat ik zeker wel wil doen is lezen. Liefst zoveel mogelijk dus ik hoop dat ik binnenkort weer helemaal kan wegduiken in een aantal boeken. Hieronder kan je alvast mijn Spook-a-thon graaistapel terugvinden.

A spoonful of magic – Irene Radford
Demon from the dark – Kresley Cole
Dates from hell – verhalenbundel
The Grendel Affair – Lisa Shearin
Blood Fury – J.R.Ward
Wicked Business – Janet Evanovich
The Devil Inside – Jenna Black
The Wicked Deep – Shea Ernshaw
Unholy Ghosts – Stacia Kane
De heksen – Roald Dahl

Indien het boek binnen is bij de bibliotheek lijkt dit me ook het ideale moment om eindelijk eens aan Lockwood & Co te beginnen.

Voor wie nog wat inspiratie kan gebruiken voor zijn/haar Halloween-leesvoer heb ik ook een kort lijstje van ‘griezelige’ boeken die ik al eerder las

Heksenwaan & Heksenkind – Martijn Adelmund & Iris Compiet
Heksenhoeve – An Janssens
De Graces Laure Eve
Het uur van de heks – Natasha Mostert
Crimson Peak – Nancy Holder

Naast het lezen hoop ik ook enkele favorite films en series te herbekijken:

The Craft, The Witches, Practical Magic, Casper, Hocus Pocus, The Addams Family, The Corpse Bride, Edward Scissorhands, Sleepy Hollow, Coco, Series: Supernatural & Charmed, …

 

7 gedachten over “Spook-a-thon”

  1. Heerlijk boeken en film lijstje ♥ ik wil veel van dezelfde films ook kijken deze maand! We hebben toch echt een timeturner nodig!!! Ikzelf heb namelijk 12 boeken op stapel voor de Spook-a-Thon…. ik ben heel benieuwd of ik het ga redden!

    1. Ik zit momenteel nog steeds aan mijn tweede boek voor deze maand. Het lezen vlot dus nog steeds niet zoals ik zou willen. Hopelijk komt daar verandering in tegen de Spook-a-Thon. Of ik moet gewoon een paar dagen offline blijven. Een timeturner zou ook heel goed van pas komen op 10 november. Dan ga ik naar de Boekenbeurs en ik de tijdstippen van signeersessies, panelgesprek en interview lijken elkaar vaak deels te overlappen.

    1. Ik moet natuurlijk wel nog eens tot in de bibliotheek geraken maar ooit gaat het er sowieso van komen om die serie te ontdekken.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.