Foto-update #130

Sinds ik deze foto-update door een drukkere blog-planning slechts tweewekelijks post, staat er hier doorgaans een heel aantal foto’s op jullie te wachten. Ook de voorbije twee weken heb ik weer wat foto’s voor jullie verzameld. Hopelijk vinden jullie het leuk om te zien wat ik naast lezen nog allemaal uitsteek.

Ik kreeg post van een lieve blogvriendin. Een tijdje terug liet ze me weten dat er nog iets voor me op komst was én die ‘iets’ bleek een heus verwenpakket te zijn. Dankjewel Haaike!

Van sommige gewoonten weet ik totaal niet waarom ik het doe maar iedere keer dat ik frangipane maak gebruik ik deze kom van mijn grootmoe.

Kleur bekennen. Ik had misschien ook nog een Hufflepuff hoodie aan. De sjaal had ik achterwege gelaten want dat was er misschien een beetje over geweest.

Nog meer postgeluk want ook Hilde stuurde me weer leuke snail mail toe. Het is toch telkens een beetje feest om zo’n post te ontvangen en lezen.

De afgelopen twee weken bevatten een hele hoop geluksmomentjes. Het lijkt wel alsof de extra pijnklachten gecompenseerd worden door leuke verrassingen, attenties van lieve vriendinnen, … Of een lieve tante die met enkele maanden vertraging plots dit prachtige boeket voor me had meegenomen als verjaardagscadeau.

Maar ook het 13de seizoen van Supernatural dat eindelijk in de winkelrekken lag. Echt, ik heb hier zolang naar uitgekeken én (ja, ik weet dat dat een hopeloze zaak is) geprobeerd om spoilers te vermijden wanneer ik online was. Het is een pak minder vervelend dat je veel moet rusten wanneer je het in het gezelschap van deze broertjes kan doen.

Ik ging met een vriendin naar de cinema. De film was ontspannend, het bijpraten was gezellig en de dikke knuffels waren helemaal heerlijk.

De frambozen trouwens ook. Al zullen het stilletjes aan wel de laatste zijn.

Ik had een barslechte dag en besloot koekjes te bakken. Eén troostkoekje voor mij en de rest voor een jarige vriendin. Alleen moet je daar dus blijkbaar niet aan beginnen wanneer je je niet goed voelt want dat straalt af op die koekjes die veel te hard gebakken waren omdat het signaal van de oven niet was afgegaan. Die Murphy had zich zelf weer eens uitgenodigd. Gelukkig had ik nog een ander cadeautje klaarliggen voor de jarige.

Geen troostkoekjes dus maar wel een troostpakje van manlief

en mijn favoriete, super comfortabele rokje + Hufflepuff sokken. Ik moet gewoon meer Hufflepuff-sokken hebben want die haal ik steeds als eerste uit de kast op een slechte dag. Ja, dat is weer één van die gekke traditities.

Nu het herfst is belanden er hier weer wat vaker ovenschotels op tafel. Deze zuiderse witloof in de oven bijvoorbeeld. Het recept komt uit Snelle klassiekers met een twist.

Nog een geluksmomentje … ontdekken dat ik bij Jessica van Reviews & Roses deze boeken gewonnen heb.

Wanneer je niet kan gaan wandelen en dan maar zelf voor herfstbladeren zorgt om toch die ene Bookstagram-opdracht te kunnen doen.

Het grote boeket van mijn tante begon gedeeltelijk te verwelken dus haalde ik er een aantal bloemen van tussen en snoeide de stelen zodat ik er nog wat langer van kan genieten.

Momenteel ben ik Zilvergaren aan het lezen maar nadien ga ik met deze chicklit van mijn nicht voor wat afwisseling om vervolgens volop voor de Spook-a-Thon te gaan.

Ik verstuurde zelf ook nog wat post

Ook ging ik samen met Dobby op bezoek bij mijn tante. Onlangs had ik ontdekt dat ik op  de bus blijkbaar wel vrij lang op mijn gsm kan lezen zonder misselijk te worden. Jammer genoeg telde dat niet voor deze rit die vooral uit heel veel bochten, abrubt remmen en schokken leek te bestaan.

 

11 gedachten over “Foto-update #130”

 1. Lezen op de bus, daar begin ik zelfs niet aan. Bij mij stopt het ding elke minuut en ik word zonder lezen al bijna misselijk :p tegenwoordig heb ik dat in de auto ook snel helaas.
  Ik ga mij ook maar eens Huffelpuff sokken zoeken denk ik!

  1. In de auto heb ik eigenlijk al jaren niet meer gelezen dus ik weet niet of ik het daar wel zou lukken. Op de bus en tram lijkt het alleszins ieder jaar erger te worden.

   Eigenlijk zou je die sokken moeten kunnen ruilen vermits ze doorgaan per vier verkocht worden en ik dus ook Slytherin, Gryffindor en Ravenclaw sokken heb. Drie keer raden welke sokken ik aanheb wanneer ik jouw reactie beantwoord. Ik had ze echt wel nodig vandaag.

 2. Wat een leuke verzameling aan foto’s weer! Super lief dat je deze mooie bloemen kreeg en koekjes zijn altijd een goed idee, jammer dat het maken van deze iets minder goed gingen. Ze zagen er wel erg yummy uit!

  1. Dankjewel! Ik ga binnenkort toch nog eens koekjes moeten bakken om te zien dat ik het niet verleerd ben. 🙂

 3. Mocht ik kunnen, ik zou hier door het scherm kruipen en jou een troostende knuffel komen geven. Gelukkig heeft manlief ook al voor die troostpakje gezorgd. Verder is het toch ook fijn om te lezen hoe je geniet van dan weer die gelukzalige momentjes. En echte post is inderdaad zoveel leuker 🙂

  1. We zullen elkaar binnenkort eens in het echt een dikke knuffel geven. Lieve reacties doen trouwens ook wonderen hoor. Ik heb het idee dat ik in deze periode nog meer op zoek ga naar van die geluksmomenten.

  1. Dat heb je zeker gedaan. Het kaartje op zich was al meer als genoeg geweest hoor maar ik ga niet ontkennen dat ik het een leuk pakket vond want dat was het echt wel. Nogmaals een dikke merci.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.