2018: mijn favoriete boeken tot nu toe

Eigenlijk had deze blogpost eind juni moeten verschijnen. Mooi halverwege het jaar. Dat was immers het perfecte moment om alvast even terug te blikken op mijn favoriete boeken die ik tot nu toe las. Alleen vergat ik het vooraf in te plannen op mijn blogplanning. Net als met Gedichtendag. Dat is er immers ook zo eentje waar ik steeds te laat aan denk. Bovendien lijkt mijn blogplanning steeds binnen de kortste keren vol te lopen nu ik probeer om niet meer als 4 à 5x per week iets te delen. Ach ja, beter laat dan nooit. Hier zijn ze dan …

Ik heb me beperkt tot twee boeken per maand en dat was de ene keer al wat makkelijker als de andere.

Januari:

Wintersong – S.Jae-Jones
Rijk van Stormen – Sarah J.Maas

Februari:

Soulless – Gail Carriger
Magic Bites – Ilona Andrews

Maart:

Hartenbloed – Juliet Marillier
Bloed en Beenderen – Tomi Adeyemi

April:

De nieuweling – Taran Matharu
Harry Potter and the Chamber of Secrets – J.K.Rowling

Mei:

Sjakie en de Chocoladefabriek – Roald Dahl
Kijk niet terug – Nora Roberts

Juni:

Rosemary & Rue – Seanan McGuire
Dragonbound – Thea Harrison

Wat zijn tot nu toe jullie favoriete boeken van 2018?

4 gedachten over “2018: mijn favoriete boeken tot nu toe”

  1. Ik moet nog steeds beginnen aan Wintersong. Echt, komende Winter. Fijn dat je wel 2 favorieten hebt per maand sowieso. Afgelopen maand kon ik er geen een aanduiden als favoriet. 🙁

    1. Ik heb bij elke maand de twee beste uitgekozen en dat waren 4 of 5 sterren boeken. Wel jammer dat je een hele maand lang geen enkele uitschieter hebt gelezen. Daar zou je door in een leesdip kunnen terechtkomen. Hopelijk heb je ondertussen wel weer wat prachtige boeken kunnen lezen.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.