Book Subscription Boxes

Ongeveer een jaar geleden deelde ik een eerste Maandelijks een pakje post waar ik enkele book subscription boxes voorstelde. Die leken toen namelijk als paddestoelen uit de grond te rijzen (jammer genoeg niet in het echt want dan had ik ze gewoon kunnen plukken in ons tuintje) en het leek me een leuk idee om er af en toe enkele uit te lichten. Alleen … tja, ik heb zelf tot nu toe nog steeds geen box besteld en daardoor leek het me een beetje bizar om er zoveel aandacht aan te spenderen.

Toch heb ik hier nog steeds een hele waslijst met allerlei boekige boxen liggen en ik besloot recent om die toch maar eens met jullie te delen. Maar dan wel in één keer met een link naar de bijhorende site of één van hun social media-kanalen. Op die manier kunnen jullie hier terecht voor een overzicht wanneer je dat door het grote aanbod even uit het oog verliest.

A
Absolutely Booked – Pakistan

B
Beautiful Madness Book Case
Bibliophile Crate – Indonesië
Book and a Brew
Book Bath Box
Bookbox Club
Bookbuddy Box
Bookcase Club
Bookdrop Box
Bookish Bundle – Maleisië
Bookmark Membership
Book of the Month Box
Book Riot Box
Books n Beyond Box
Bubbles and Books

C
Celebrate Books
Cozy Reader Club

D

E
Enchanted Book Box
Ever After Box

F
Fairyloot Box
Fantasy and SciFi Books
Fresh Fiction Box

G
Geek at Heart
Geekgear Box
Giftlit
Gimme Books

H
Hootloot Box

I
Illumicrate Box

J
J.K.Rowling’s Wizarding World

K

L
Litcube
Litjoy Crate
Litkit

M
Magic Chests
Magic of Diversity Bookbox
Mark the Page
Moonebox
Muse Monthly
My Book Box
My Lit Box

N
Nerdy Post

O
Once upon a Book Case
Once upon a Book Club
Owlcrate

P

Q

R

S
Shelflove Crate
Spearcraft
Storypost Id –  Indonesië
Story Trunk –  India

T
The Big Book Box
The Book Drop
The Bookish Box
The Booklings Crate
The Boxwhalla
The Fan Empire
The Literatibox
The Monthly Prophet
The Nerdy Bookworm Box
The Nocturnal Readers Box
The YA Chronicles

U
Uncut Book Box
Unicorn Crate
Uppercase Box

V

W
Whimsify Box
Wonderbook Crate
World of Wizardry

X

Y
Yureka Books Box

Z

Uiteraard bestaan er nog veel meer subscription boxes die ik nog niet ben tegengekomen. Het viel me echter ook op dat heel wat van hen ondertussen al niet meer bestaan. Een tiental die enkele maanden terug mee op deze lijst stonden zijn momenteel al niet meer terug te vinden.

Wat zijn jullie favorieten? Of heb je er net als ik nog (steeds) geen besteld?

 

6 gedachten over “Book Subscription Boxes”

  1. Holy moly – zoveel boxen ._. Ik heb zelf alleen de Celebrate Books box een aantal keren besteld. Ik vind het zo jammer dat er zoveel verzendkosten bij komen als je een box uit het buitenland besteld!

  2. Well, hellooooo.
    Dat is een aardig lijstje hihi. Al had ik deze post misschien beter kunnen overslaan want ik wordt er enorm hebberig van hahaha.

    Ik heb eerder deze maand mijn eerste Fairyloot besteld – die van oktober dan – en die ga ik maandelijks bestellen. En ik heb sinds eergisteren een subscription op de Illumicrate box uit Engeland die 1x per kwartaal verstuurd wordt.

    1. Oh, ik ben al benieuwd naar jouw unboxing. Tot nu toe heb ik het zelf nog nooit aangedurfd. De verzendkosten zijn ook zo hoog hé. Misschien moet ik eens beginnen met een Top 5 en dan eventueel is een enkele box bestellen of zo.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.