Unboxing: Post uit Wonderland

Ondanks de lange lijst met Booksubscription Boxes die hier onlangs verscheen heb ik zelf nog nooit zo’n box besteld. Wel doe ik mee aan acties als de Bookish Summer Swap en Secret Santa. Die evenementen zorgen ervoor dat ik een gelijkaardige doos voor iemand anders mag samenstellen én er zelf ook eentje terugkrijg. Dit keer werd ik echter zelf in de watten gelegd door niemand minder dan Kwante zelf. Ik had namelijk de prijs gewonnen die ze uitdeelde via haar Blogverjaardag Winactie. Yep, haar blog was jarig én ik kreeg superleuke cadeautjes. Kijk maar even mee …

Het begon meteen al leuk doordat de combinatie van afzenden en ontvanger me het gevoel gaf dat ik in een sprookje leef.

Dat gevoel werd trouwens alleen maar sterker toen ik ontdekte hoe leuk Kwante het allemaal voor me had ingepakt.

Jaja, alles was apart ingepakt waardoor het wel leek alsof ik zelf jarig was.

Ik ging er vanuit dat ik enkel een boek uit dat leuke Celebrate Books-tasje ging halen maar naast het verrassingsboek (Adem van Abbi Glines) bleek er nog veel meer in te zitten.

Deze mooie Books To Read illustratie die ik herken van de unboxing-filmpjes van de Celebrate Books Box.

Deze leuke bladwijzer van Paperfuel. Nu heb ik er twee van hen én ik vind ze allebei prachtig.

Ook deze Blossom Books stickers, het lieve kaartje, de schattige bladwijzer veer én Book are so deer to me-bookmark. Maar ook de prachtige armband. Ik draag niet vaak een armband maar deze is echt super leuk. Die ga je sowieso nog eens zien verschijnen op Instagram.

Laten we vooral ook het tasje zelf niet vergeten. Misschien moet ik die de volgende keer dat ik naar de boekwinkel ga maar eens meenemen en op het gezicht van de verkopers letten wanneer ik mijn aangekochte boek er in opberg. 🙂

Schattige Hufflepuff-sokjes. Die komen ongetwijfeld ook van pas. Gek genoeg lijkt mijn Harry Potter-kleding me op te beuren wanneer ik een mindere dag heb. Yep, dat is gewoon magische kleding.

Ik kreeg ook nog een Cadeaukaart van Bol.com én een toverstaf-pen. Die laatste had ik nog niet en het zal jullie waarschijnlijk niet verbazen dat ik er naar uitkijk om de bon in te ruilen én mijn boekenwishlist nog wat korter te maken.

Ook deze deurhanger gaat ongetwijfeld nog opduiken op mijn Bookstagram-account. Ik heb al een foto in gedachten met deze leukerd in de hoofdrol.

Joepie! Ik had al een vermoeden toen ik dat langwerpige pakje in bubbeltjesfolie uit de doos haalde en ja hoor. Naast een leuke thee-infuser kreeg ik ook …

de Court of Night & tea – thee die Kwante zelf heeft samengesteld. De bloemetjes bovenaan kleuren de thee blauw, maar als je er een beetje citroensap aan toevoegd krijg je paarse thee. PAARSE thee én laat ik nu net eens een keertje citroen in huis hebben.

Ik ga me waarschijnlijk precies Hermione voelen die een toverdrankje aan het brouwen is wanneer ik deze thee klaarmaak.

Conclusie ….

Die lijkt me wel duidelijk. Ik ben ontzettend in de watten gelegd én ben super blij met deze leuke cadeautjes.

 

12 gedachten over “Unboxing: Post uit Wonderland”

  1. Wat een leuk pakket heb je ontvangen! 🙂 Boekenleggers zijn altijd leuk om te krijgen, daarnaast ziet die thee er ook echt heel leuk & lekker uit!

  2. Wat een feestje! En weer iets bijgeleerd ivm boxes die je kan bestellen. Zo’n gepersonaliseerd pakketje heeft toch wel iets hé 😉 Echt mooi gedaan. Ik voel jouw vreugde van het uitpakken nog nazinderen tot hier..

    1. Iedere keer dat ik één van die voorwerpen in huis tegenkom begin ik opnieuw te glimlachen. Ik vermoed dat ik nog een tijdje ga nagenieten.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.