Aftellen verzachten

aftellenverzachtenIn een eerder verschenen blogpost konden jullie lezen dat er vrij veel zaken zijn waar ik naar uitkijk. Bij één van hen duurt het aftellen echter wel héél erg lang. De verfilming van Beauty and the Beast, waarin Emma Watson de rol van Belle voor rekening mag nemen verschijnt immers pas in 2017. Ik heb het exacte aantal niet opgezocht maar dat zijn dus nog heel wat nachtjes slapen vooraleer we deze film op het grote doek kunnen bekijken.

Daarom besloot ik dat ik op zoek moest gaan naar een methode om deze lange wachttijd wat te verzachten. Ik zocht namelijk een heel deel hervertellingen van dit leuke verhaal op én zodra ik wat leestijd over heb kan ik dus één van de volgende boeken selecteren en zo mezelf alvast wat voorbereiden op de uiteindelijk première.

Ontdekt via mede-bloggers:

Sun and Moon, Ice and Snow – Jessica Day George
Making Faces – Amy Harmon
A court of thorns and roses – Sarah J. Maas
– Cruel Beauty – Rosamund Hodge (Deze ontdekte ik voor het eerst via Joany’s recensie op Craving Pages. Jammer genoeg kan ik de recensie niet terugvinden op haar nieuwe blog Pencils & Paper)

Deze twee boeken las ik zelf al maar misschien willen sommige van jullie het wachten ook wel wat aangenamer maken. 😉

Beauty and the Billionaire – Jessica Clare

ontworteld-naomi-novik

Ontworteld – Naomi Novik

En dan zijn er dus nog een heel deel boeken die ik nog niet ken. Mocht iemand van jullie al wel enkele van deze titels kennen, dan mag je me gerust laten weten welk exemplaar je me zou willen aanraden.

Beastly

– Beastly – Alex Flinn
– Heart’s Blood – Juliet Marillier
– East – Edith Pattou

thecoldking

– The Cold King – Amber Jaeger
– Of Beast and Beauty – Stacey Jay
– The Hobb’s Bargain – Patricia Briggs
– Beast – Donna Jo Napoli

thecursegirl

– The Curse Girl – Kate Avery Ellison
– Beast – Pepper Pace
– Entreat Me – Grace Draven
– A bed of Thorns and Roses – Sondra Allan Carr
– The Princess Curse – Merrie Haskell

bellenoir

– Belle Noir – Tales of Love and Magic – Ava Zavora
– The Subtle Beauty – Ann Hunter
– Taming the Beast – Heather Grothaus
– Roses – G.R.Mannering
– The Spinster & The Beast – Caylen McQueen
– Grim – Christine Johnson

becomingbeaut

– Becoming Beauty – Sarah Boucher
– Beauty – Robin McKinley
– The Chocolat Rose – Laura Florand
– The Fire Rose – Mercedes Lackey

Er zijn er uiteraard nog meer, maar ik vermoed dat het al een eeuwigheid zal duren vooraleer ik aan enkele van bovenstaande zal toekomen. 🙂

6 gedachten over “Aftellen verzachten”

  1. Beastly, Heart’s Blood van Jullet Marillier (<3) en Beauty van Robin McKinley zijn ook toppertjes. En uiteraard ook de Roos en het Zwijn van Anne Provoost. Cruel Beauty en Uprooted staan hier ook klaar om gelezen te worden. Echt waar, hervertellingen van de Schone en het Beest, I love them all! Bedankt om ze even allemaal op een rijtje te zetten!

    1. Jij bedankt voor de aanraders. Nu weet ik meteen in welke ik moet beginnen zodra ik ooit eens tijd over heb. 😉

  2. Zelf heb ik ook echt zo’n grote hekel aan wachten ^^” Er zijn namelijk al zoveel leuke games aangekondigd en er zijn zelfs al trailers van verschenen, maar deze komen waarschijnlijk ook pas in 2017 ._. #huilen

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.