Zwartraafje’s Nieuwjaar-winactie #8

nieuwjaarwinactieDe klassieke adventskalender die Emmy heeft omgetoverd tot een Boekenadventskalender telt af naar de feestdagen. Iedere dag van de advent mag je een vakje openen én een stukje chocolade smullen. Zelf ben ik van plan om heel dat systeem eventjes om te draaien. In plaats van in aanloop naar het nieuwe jaar de vakjes leeg te maken, ga ik de komende week een doos vullen met prijzen.

Elke week post ik een foto van wat er aan die schatkist wordt toegevoegd en aan het einde van 2015 wordt er een winnaar geselecteerd die het nieuwe jaar kan starten met een doos vol boekgerelateerde spulletjes. Geen 2016 voorwerpen, maar wel een heleboel. Met Kiala kan je immers pakketten tot 15 kilo verzenden, dus ik vermoed dat er heel wat in een doos past vooraleer ik dat gewicht bereik. 😉

Wat je moet doen om kans te maken?

Bekijk de voorwaarden bij de eerste post van deze Nieuwjaar-winactie. Daar kan je ook het eerste item bekijken waarop je kans maakt bij deze wedstrijd.

Tip!

Blijkbaar kan je ook anoniem gebruik maken van Bloglovin. Daar heb ik natuurlijk niets op tegen, maar ik krijg geen naam te zien wanneer je anoniem een blogpost liked via Bloglovin. Het is een beetje als op Facebook een winactie delen, maar ze niet publiek zetten. Dat weten de organisator ook niet dat je mee doet.

giftbox

Ook het tweede, derde, vierde, vijfde, zesde en zelfs zevende voorwerp kon je al bekijken op de blog.

Tja, misschien is twee dagen achter elkaar een beetje teveel van het goede. Ik weet echter dat ik niet alle items aan jullie kan tonen vooraleer de winnaar wordt bekend gemaakt, maar wil desalniettemin toch zoveel mogelijk laten zien.

In deze blogpost konden jullie zien dat ik me aan zelfgemaakte boekenjuweeltjes waagde. Ik maakte er toen ineens enkele extra en heb er nu dus nog vier verschillende liggen waarvan de winnaar er eentje mag uitkiezen. Deze bijvoorbeeld …

cabochons-i-solemnly-swear

7 gedachten over “Zwartraafje’s Nieuwjaar-winactie #8”

  1. Leuke tekst ! Op mn laatste hobbybeurs zo ns n armbandje gekocht, je kon dat zelf samenstellen, mr heb t nog geen week kunnen dragen want was n beetje nat geworden bij handen wassen en lelijk uitgelopen. Goed zorg voo dragen en droog houden is dus de boodschap.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.