Zwartraafje’s Nieuwjaar-winactie #2

nieuwjaarwinactieDe klassieke adventskalender die Emmy heeft omgetoverd tot een Boekenadventskalender telt af naar de feestdagen. Iedere dag van de advent mag je een vakje openen én een stukje chocolade smullen. Zelf ben ik van plan om heel dat systeem eventjes om te draaien. In plaats van in aanloop naar het nieuwe jaar de vakjes leeg te maken, ga ik de komende week een doos vullen met prijzen.

Elke week post ik een foto van wat er aan die schatkist wordt toegevoegd en aan het einde van 2015 wordt er een winnaar geselecteerd die het nieuwe jaar kan starten met een doos vol boekgerelateerde spulletjes. Geen 2016 voorwerpen, maar wel een heleboel. Met Kiala kan je immers pakketten tot 15 kilo verzenden, dus ik vermoed dat er heel wat in een doos past vooraleer ik dat gewicht bereik. 😉

Wat je moet doen om kans te maken?

Bekijk de voorwaarden bij de eerste post van deze Nieuwjaar-winactie. Daar kan je ook het eerste item bekijken waarop je kans maakt bij deze wedstrijd.

Tip!

Blijkbaar kan je ook anoniem gebruik maken van Bloglovin. Daar heb ik natuurlijk niets op tegen, maar ik krijg geen naam te zien wanneer je anoniem een blogpost liked via Bloglovin. Het is een beetje als op Facebook een winactie delen, maar ze niet publiek zetten. Dat weten de organisator ook niet dat je mee doet.

Hier is alvast een tweede item om aan de bewuste doos toe te voegen.

nieuwjaaractie2015

 

6 gedachten over “Zwartraafje’s Nieuwjaar-winactie #2”

  1. Ik heb nog altijd niet helemaal door wat ik juist moet doen om mee te doen (ben ingeschreven op bloglovin, volg je blog en heb op Save gedrukt onder deze blogpost). Ziet er wel een heel leuk boek uit.. Ik zou trouwens ook eens aan die serie Orange is the New Black moeten beginnen..

    1. Hey Inge, dan ben je goed bezig hoor. Die Save was vroeger een like, dus zodra je de eerste post van de Nieuwjaarsactie hebt gesaved maak je kans. Dat je ook de tweede post hebt opgeslagen geeft je dan weer een extra kans (dat telt trouwens ook voor de posts die nog gaan verschijnen)

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.