Zwartraafje’s Nieuwjaar-winactie

nieuwjaarwinactieIk speelde al een tijdje met het idee om in de feestperiode iets te organiseren op Zwartraafje. Uiteraard ben ik niet de enige die de aanloop naar de feestdagen als de ideale gelegenheid ziet om iets op poten te zetten. Zo organiseert Emmy dit jaar al voor de derde keer de Boekenadventskalender en kunnen we binnenkort op Oh my book ook van Bookmas genieten.

Mijn eerste idee was om iets met kerstkaartjes te doen. Jullie hebben ongetwijfeld al opgemerkt dat ik een zwak heb voor handgeschreven post en zelf regelmatig nieuwe kaarten maak. Vorig jaar deed Jolien van Daisies on Bookshelves een oproep en stuurden we elkaar een kerstkaart. Dit jaar was Nathalie van Nummer 44 me voor en uiteraard heb ik mezelf meteen opgegeven voor haar Kerstkaarten Ruil. Gelukkig had ik nog een plan B om op terug te vallen …

De klassieke adventskalender die Emmy heeft omgetoverd tot een Boekenadventskalender telt af naar de feestdagen. Iedere dag van de advent mag je een vakje openen én een stukje chocolade smullen. Zelf ben ik van plan om heel dat systeem eventjes om te draaien. In plaats van in aanloop naar het nieuwe jaar de vakjes leeg te maken, ga ik de komende week een doos vullen met prijzen.

giftbox

Elke week post ik een foto van wat er aan die schatkist wordt toegevoegd en aan het einde van 2015 wordt er een winnaar geselecteerd die het nieuwe jaar kan starten met een doos vol boekgerelateerde spulletjes. Geen 2016 voorwerpen, maar wel een heleboel. Met Kiala kan je immers pakketten tot 15 kilo verzenden, dus ik vermoed dat er heel wat in een doos past vooraleer ik dat gewicht bereik. 😉

Wat je moet doen om kans te maken?

– volg me via Bloglovin en like deze blogpost

– doe je dat ook bij de volgende Nieuwjaars-actie blogposts dan krijg je er telkens een extra kans bij

– zoek alvast op of er een Kiala-punt in je buurt is want de prijs wordt enkel via Kiala verzonden

Tip!

Blijkbaar kan je ook anoniem gebruik maken van Bloglovin. Daar heb ik natuurlijk niets op tegen, maar ik krijg geen naam te zien wanneer je anoniem een blogpost liked via Bloglovin. Het is een beetje als op Facebook een winactie delen, maar ze niet publiek zetten. Dat weten de organisator ook niet dat je mee doet.

Hier is alvast een eerste item om in de doos te leggen …

nieuwjaaractie1

38 gedachten over “Zwartraafje’s Nieuwjaar-winactie”

  1. Ik vind het eigenlijk ook wel leuk om zo’n Boekennerd-pakket samen te stellen en heb hier dan ook al een hele lading
   voorwerpen klaarliggen. Bijna allemaal boek-gerelateerd.

 1. Wat een leuke winactie! Zojuist het berichtje gedeeld via facebook. Ik volg je op facebook en je blog. Ik loot graag mee en een kiala punt weet ik wel te vinden 😉

 2. Amai, iemand gaat heel gelukkig zijn! Ik doe ook graag mee.. weet ook niet echt hoe ik op blogloven moet liken, ik doe alvast een poging tot iets. Ik heb normaal geen bloglovin’ nodig, ik vergeet vanzelf nooit om langs te komen ;-).

 3. Wat een super leuk idee! Ergens doe ik graag mee, maar ik ben geen boekenwurm, ik geef dan ook liever deze mooie kans aan iemand die wel gek van boeken is. Maar het idee om elkaar een kerstkaart te sturen vind ik wel erg leuk, lijkt dat jouw ook leuk? Zo ja email me dan maar eventjes..

 4. Mijn Kiala punt is gevonden, en ik doe heel graag mee! Wat een toffe actie!
  ik volg je op bloglovin en heb het artikel geliked (sandra9454)

   1. Oei, lukt het niet door op dat hartje onderaan te klikken? Bij mij gaat het zonder probleem maar ik heb wel al enkele mappen om favoriete blogposts in te bewaren.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.