Zwartraafje’s Nieuwjaar-winactie #7

nieuwjaarwinactieDe klassieke adventskalender die Emmy heeft omgetoverd tot een Boekenadventskalender telt af naar de feestdagen. Iedere dag van de advent mag je een vakje openen én een stukje chocolade smullen. Zelf ben ik van plan om heel dat systeem eventjes om te draaien. In plaats van in aanloop naar het nieuwe jaar de vakjes leeg te maken, ga ik de komende week een doos vullen met prijzen.

Elke week post ik een foto van wat er aan die schatkist wordt toegevoegd en aan het einde van 2015 wordt er een winnaar geselecteerd die het nieuwe jaar kan starten met een doos vol boekgerelateerde spulletjes. Geen 2016 voorwerpen, maar wel een heleboel. Met Kiala kan je immers pakketten tot 15 kilo verzenden, dus ik vermoed dat er heel wat in een doos past vooraleer ik dat gewicht bereik. 😉

Wat je moet doen om kans te maken?

Bekijk de voorwaarden bij de eerste post van deze Nieuwjaar-winactie. Daar kan je ook het eerste item bekijken waarop je kans maakt bij deze wedstrijd.

giftbox

Ook het tweede, derde, vierde, vijfde en zesde voorwerp kon je al bekijken op de blog.

Tip!

Blijkbaar kan je ook anoniem gebruik maken van Bloglovin. Daar heb ik natuurlijk niets op tegen, maar ik krijg geen naam te zien wanneer je anoniem een blogpost liked via Bloglovin. Het is een beetje als op Facebook een winactie delen, maar ze niet publiek zetten. Dat weten de organisator ook niet dat je mee doet.

Het einde van 2015 komt stilletjes aan en het ziet er stilletjes aan naar uit dat ik niet alle voorwerpen zal kunnen tonen vooraleer het tijd is om een winnaar te trekken. Sommige dingen blijven dus een verrassing maar dit zevende voorwerp wil wel alvast met jullie delen.

nieuwjaaractie7Voor wie me nog niet zolang volgt… hier kan je alvast eens piepen wat er in dit pakje verborgen zit. 😉

Weet je wat … ik doe er gewoon nog eentje bij. Dit boek is perfect geschikt voor wie het nieuwe jaar wil inzetten met een gezonder voedingspatroon.

nieuwjaarwinatie8

7 gedachten over “Zwartraafje’s Nieuwjaar-winactie #7”

    1. Op die manier doe ik toch nog een beetje mee met het lootjes trekken. Al trek ik op het einde een winnaar in plaats van een lotje. Misschien heb je het eerste artikel van de Nieuwjaar-winactie gemist, maar als je kans wil maken kan je dat best nog even lezen. 😉

  1. Wat super leuk gedaan dit! Respect. Ben erg benieuwd, maar 1 vraag. Verzend je ook naar Nederland als de winnaar daar vandaan komt?

  2. Weer super leuke dingen! Blijf de artikelen saven en ben zeer benieuwd wat voor verrassingen er nog meer inkomen/zitten. Kun je die van mij goed zien?

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.