Blog Discoveries

blogdiscoveriesIn Blogger Lovin kan je elke maand enkele van mijn favoriete blogposts terugvinden, terwijl het Blogger Vriendenboek je de kans geeft om andere bloggers wat beter te leren kennen, … Wat ik nog miste was een rubriek waar ik die zaken met jullie kan delen die ik via collega-bloggers ontdek. Als boekenworm zijn dat af en toe nieuwe titels van boeken of auteurs die ik nog niet ken. Maar er zitten ook heel wat andere zaken bij.

harrypotterfunkodollsZo leerde ik bijvoorbeeld via Lieke van Make it Personal de Funko Dolls kennen. Dankzij haar prachtige foto’s spraken ze me meteen aan én ik moet eerlijk bekennen dat ik meteen na haar eerste Funko Dolls-gerelateerde blogpost op zoek ging naar hun site omdat ik wilde weten of ze er ook van Harry Potter verkochten. Uiteindelijk moest ik daar nog even op wachten maar ondertussen hebben Harry, Ron én Hermione hier een nieuwe thuis gevonden.

***

driesoortenijsBij Verbeelding, de blog van Kathleen ontdekte ik ook heel wat nieuwigheden. Van een heerlijk basisrecept voor ijs waar je eindeloos mee kan varieren, tot een Fish & Chips die je in de oven kan bereiden. Maar ook super comfortabele broeken, die jammer genoeg iets boven mijn budget liggen maar er wel heerlijk uitzien én een recept waarmee je zelf bruisballen kan maken. Op zich niet echt handig voor mezelf vermits we enkel een douche hebben. Maar toch, ooit gaat dit me nog is van pas komen.

***

De blog van Fieke ontdekte ik nog niet zo lang geleden, maar haar Peperkoek granola recept kreeg wel snel een plaatsje bij mijn opgeslagen blogposts.

***

Dankzij een reactie van Viviane kwam ik ook voor het eerst bij Fashion by the book terecht. Deze blogster stelt outfits samen op basis van boekcovers. Best wel knap om te zien zelfs voor iemand die net als ik niet met fashion bezig is.

***

Onlangs lukte het me eindelijk om Snowpiercer te zien. Ik was al een hele tijd nieuwsgierig naar deze film sinds ik Vanessa haar recensie had gelezen.

***

Michelle van Kersenbloesems zorgt dan weer regelmatig voor handwerk-inspiratie doordat ze vrij frequent foto’s van prachtige projectjes deelt.

 

 

 

***

Ik weet al niet meer zeker of het één of twee jaar geleden is, maar ooit maakte ik deze Stroopwafeltaart – die ik op Oh My Foodness had ontdekt – voor mijn vader zijn verjaardag.

***

Sommige bloggers staan ook garant voor een toestroom van perfecte excuses. Deze 10 situaties waarin een boek je leven kan redden’ van Vanessa bijvoorbeeld. Maar Emmy haar maandelijke Gelezen in & New In-blogposts ook. Als ik ooit te horen krijg dat ik toch wel veel boeken lees of koop dan reageer ik vanaf nu standaard met … ‘Nee hoor, ik koop niet veel boeken, voor VEEL boeken moet je bij Emmy zijn’

***

miniontictacOk, eigenlijk kende ik ze al voor ik Lieke’s blogpost las, maar het was wel dankzij haar post dat ik uiteindelijk op zoek ging naar deze vrolijke tic tac-jes.

 

 

 

 

Er zijn er ongetwijfeld nog hoor, maar dit zijn diegene die ik me nog uit het hoofd kan herinneren. Misschien probeer ik ze vanaf nu wel gewoon bij te houden voor een toekomstig vervolg op deze blogpost. Want mijn geheugen slaagt jammer genoeg niet alle ontdekkingen blijvend op.

6 gedachten over “Blog Discoveries”

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.