Favoriete grappige boeken uit 2014

favorietegrappigeboekenvan2014Het leek me een leuk idee om in 2015 door middel van lijstjes af en toe terug te blikken naar 2014. Het is ondertussen alweer even geleden sinds mijn vorige terugblik op het afgelopen jaar. Eerder konden jullie al ontdekken wat in 2014 mijn favoriete mooie covers waren, welke boeken er toen aan mijn TBR werden toegevoegd. Ik liet jullie ook zien welke romantische boeken me het beste bevielen in het afgelopen jaar én stelde zelfs mijn favoriete blogposts aan jullie voor. Dit keer bezorg ik jullie een lijstje met de boeken die me aan het lachen brachten in 2014.

verleidenintienstappenVerleiden in 10 stappen – Kristan Higgins

alienvsalienAlien vs Alien – Gini Koch (nu ja, ELK boek van deze schrijfster)

beet
Beet! – Kristan Higgins

playingwithfirePlaying with fire – Katie MacAlister

opzoeknaarhetonmogelijkeOp zoek naar het onmogelijke – Jennifer Probst

rozengeurenzonneschijnRozengeur en zonneschijn – Jill Mansell

topsecrettwentyoneTop secret Twenty-one – Janet Evanovich

simplyirresistibleSimply Irresistible – Jill Shalvis (ook hier telt dit eigenlijk voor elk boek van deze schrijfster)

bevrijdmijBevrijd mij – Julie Kenner (dit boek is niet bedoeld als komisch verhaal, maar één bepaalde typfout liet me geweldig lachen!)

gebondenGebonden – Emma Chase

hetrosieeffectHet Rosie Effect – Graeme Simsion

gestrandmeteenmiljonairGestrand met een miljonair – Jessica Clare

Welk boek liet jullie lachspieren werken in het afgelopen jaar?

Een gedachte over “Favoriete grappige boeken uit 2014”

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.