Boekige quotes #1

boekigequotesAls blogger word je verondersteld om enkel die afbeeldingen in je blogartikels te verwerken die je MAG gebruiken. Toen ik met mijn blog begon had ik nog niet door dat er heel veel niet mocht en begin ik dus ook enkele fouten. Ergens is het natuurlijk wel jammer want ik heb geen blog-budget tot mijn beschikking en ben dus niet in staat om alle mooie boekige afbeeldingen die ik wil gebruiken ook effectief aan te schaffen. Gelukkig bestaat er zoiets als PicMonkey, waardoor het perfect mogelijk is om zelf afbeeldingen samen te stellen die uiterst bruikbaar zijn op een boekenblog.

Er kruipt natuurlijk wel wat tijd in. Zowel in het opzoeken van copyright-free afbeeldingen en het verwerken in PicMonkey. Ik vind het echter wel leuk wanneer ik na dat geknip -en geplak weer wat nieuw beeldmateriaal heb dat mooi bij mijn blogpost past.

In dit geval lag de focus uiteraard op een aantal mooie quotes. Er liggen nog een heel deel van hen te wachten tot ik ze kan verwerken, maar deze kan ik jullie alvast laten zien. Binnenkort verschijnt er ongetwijfeld nog een vervolg op dit rijtje. Ik ga er alleszins van uit dat ik niet de enige fan ben van dit soort boekige quotes.

booksarentjustmadeofwords

theresmoretolifethanbooks

therecomesatimewhenyou

wereadtoknowthatwearenotalone

goodbooksdontgiveupalltheirsecrets

yourenevertoooldtoowacky

idonotwanttojustreadbooks

ifyouwantyourchildrentobeintelligent

childrenaremadereaders

ithinkliteratureisbestwhen

Hebben jullie trouwens een favoriete quote over woorden of boeken?

10 gedachten over “Boekige quotes #1”

  1. Origineel gemaakt en mooie quotes! Ik kende er eerlijk gezegd een heleboel niet die je hebt geplaatst, en ik vind het wel leuk dat ik nieuwe heb leren kennen. Ik ben namelijk dol op qoutes!
    xxx

    1. Dankjewel Nikita! Dan moet ik de rest van mijn verzameling misschien toch ook maar eens verwerken. 🙂

  2. Wow echt super mooi gemaakt! En wat een leuke quote’s!

    Ik herkende er net als Nikita niet zoveel en het lijkt me echt leuk als je dit vaker gaat doen. Ik hou wel van mijn boeken quote’s 😀

    1. Dankjewel Iris! Dat ben ik zeker van plan, ik heb alleszins een lange lijst met boekige quotes om verder uit te werken. 🙂

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.